Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 19 decembrie 2022. Petrecerile burlacilor și burlăcițelor au iscat nemulțumiri: ”Mă mai gândesc un pic”

În emisia live din 19 decembrie 2022, s-au difuzat imagini de la petrecerile burlacilor și burlăcițelor din casa Mireasa sezon 6.

colaj de imagini cu tanarul cosmin si valentin la petrecerea burlacilor Galerie
În emisia live din 19 decembrie 2022, s-au difuzat imagini de la petrecerile burlacilor și burlăcițelor din casa Mireasa sezon 6. | Antena 1

După ce au văzut începutul petrecerii din casa fetelor, doi dintre băieți s-au arătat deranjați. Este vorba despre Viorel și Cosmin. De altfel, și Miruna a remarcat că s-a distrat pe cinste. ”M-am văzut și eu acum”, a zis ea.

Întrebat cum i s-a părut Miruna la party: ”S-a distrat, ce pot să spun. Nu știu, cred că mă mai gândesc un pic”. Și Viorel a zis că a fost deranjat de comportamentul lui Deni la petrecerea burlăcițelor. Totuși, nu a vrut să comenteze.

În timp ce Viorel a cerut timp, Cosmin a afirmat că nu știe ce să spun.

Miruna, supărată din cauza comportamentului lui Cosmin la party

Nici Mirunei nu i-a plăcut ce a văzut în casa băieților. Tinerii s-au distrat pe cinste la petrecerea burlacilor. Cosmin s-a simțit ”hărțuit” de una dintre fetele venite să anime atmosfera. Aceasta i-a dansat în brațe și au petrecut mult timp împreună.

”A fost cel mai fericit. Așa a părut. S-a simțit bine. Ba da, e bine. Mi s-a părut relaxat. Eu nu prea am apucat să mă simt bine. Eu nu eram conștientă când eram în brațele lui Cornel Păsat.”, a spus Miruna după ce a văzut imaginile.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 19 decembrie 2022. Mirunei i s-a făcut rău în timpul petrecerii burlăcițelor. A ajuns în comă alcoolică... Mireasa sezon 6, 19 decembrie 2022. Gabriela a vorbit cu mama ei despre situația cu Valentin. Ce sfaturi a primit de aca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x