Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Andrei și Giorgio. Ce băiat a eliminat publicul

Andrei și Giorgio au intrat, din nou, în cursa de eliminare după ce au fost la egalitate în urmă cu o săptămână. Iată care este rezultatul.

colaj de imagini cu giorgio si andrei de la mireasa sezon 6 Galerie
Andrei și Giorgio au intrat, din nou, în cursa de eliminare după ce au fost la egalitate în urmă cu o săptămână. Iată care este rezultatul. | Antena 1

”Voturile sunt la egalitate. S-a votat mult, fifty-fifty. Ce putem noi să facem e să vă mai dăm o săptămână. Aveți încă o săptămână la dispoziție pentru a arăta că meritați să rămâneți”, a spus Simona Gherghe în urmă cu o săptămână.

Rezultatul cursei de eliminare dintre Andrei și Giorgio. Ce băiat a eliminat publicul

Timp de o săptămână, telespectatorii au votat intens pentru a își păstra în casa favoriții. Andrei a avut zile liniștite și a renunțat la a o curta pe Deni.

În emisia live, el a întrebat-o pe Inga dacă vrea să se descopere și i-a dat un buchet de flori.

De cealaltă parte, Giorgio nu s-a apropiat de nicio fată. Mama lui a intrat în casa Mireasa sezon 6 și crede că fiul său e singur pentru că a ales greșit în Turcia, când tinerii s-au așezat în spatele fetelor pe care doreau să le cunoască.

Citește și: Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Paul a pus punct relației cu Roxana în live. Care e motivul

Băiatul consideră că Raluca nu a fost atrasă fizic de ea și că Inga s-a simțit ca roata de rezervă, motiv pentru care a făcut pași înapoi.

Totuși, ambii concurenți speră ca Inga să rămână în competiția Mireasa pentru că își doresc să o cunoască.

La finalul emisiunii, Simona Gherghe a anunțat care este concurentul eliminat. 40,43 la 59,57 a fost scorul spus de moderatoare. Cel care părăsește emisiunea este Giorgio.

Clasamentul băieților din 23 septembrie 2022

Locul 1: Valentin

Locul 2: Cosmin

Locul 3: Sebaidin.

Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Paul a pus punct relației cu Roxana în live. Care e motivul... Mireasa sezon 6, 23 septembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Inga și Roxana. Ce fată a eliminat publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x