Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 27 septembrie 2022. Gabriela a încercat să discute cu fetele. Ce reproșuri și-au făcut

Gabriela e acuzată de fetele din casa Mireasa sezon 6 că este foarte schimbată. Aceasta a încercat să discute cu ele și să le audă argumentele. La fel și Valentin, care nu dorește să fie implicat în scandal.

colaj de imagini cu gabriela, valentin, adina și inga de la mireasa sezon 6 Galerie
Gabriela e acuzată de fetele din casa Mireasa sezon 6 că este foarte schimbată. Aceasta a încercat să discute cu ele și să le audă argumentele. La fel și Valentin, care nu dorește să fie implicat în scandal. | Antena 1

”Pe Paul l-a făcut tăntălău, cretin. Mă bucur pentru Gabriela ”, a zis Miruna în emisia live din 27 septembrie 2022.

”Miruna, te-am deranjat cu ceva?!”, a vrut să știe Gabriela. Miruna i-a răspuns că față de ea nu s-a schimbat, dar i-a jignit pe băieți în prima săptămână. ”Nu înțeleg care e problema lor”, a adăugat iubita lui Valentin.

Mai târziu, Gabriela a luat-o la întrebări pe Adina. I-a spus că încă așteaptă argumente și a întrebat-o de ce o vede zgârcită. ”Nu-mi place să cer, dar noi împărțim între noi. Tu insisți. Nu am argumente?! Lasă că sunt pe cameră argumentele.”, a replicat Adina.

Valentin a încercat să afle de ce Adina și Inga spun că Gabriela e schimbată

Rămasă doar cu Valentin, i-a zis că nu o să mai mănânce cereale cu lapte: ”Am mâncat de două ori. Eu sunt drăguță cu toată lumea, încerc să fac bine cât pot. Eu întotdeauna când am primit, am dat.”

Valentin a dorit să audă și părerea fetelor. Inga și Adina au explicat ce gesturi a făcut Gabriela. Totuși, Valentin a punctat că nu dorește să se bage. Când Gabriela a venit, cei doi au încheiat discuția. A urmat un schimb de replici între tânără și Adina.

”Ești prea dulce aici. Prea exagerezi. Tu treci peste tine. Tu nu ești așa. Tu ai momente când îți revii.”, a zis Inga în timp ce încerca să o facă pe Gabriela să înțeleagă. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Activitatea de care s-au apucat Leo și Anda a surprins pe toată lumea. Cum au fost fotografiați c... Mireasa sezon 6, 27 septembrie 2022. Doamna Dorina, supărată, îl îndeamnă pe Sebaidin să pună punct cunoașterii cu Damar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x