Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 28 octombrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână, una dificilă pentru concurenții sezonului 6. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 28 octombrie 2022.

concurentii de la mireasa sezon 6 in gala din 28 octombrie 2022
Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână, una dificilă pentru concurenții sezonului 6. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 28 octombrie 2022. | Antena 1

În ultima Gală din luna octombrie, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată ce schimbări sunt în TOP 3:

Cum a fost ultima săptămână pentru concurenții de la Mireasa sezon 6

A fost o săptămână interesantă pentru cuplu. Inga a dezvăluit faptul că se gândește la fostul iubit, motiv pentru care nu se poate concentra la relația cu Andrei. Ba mai mult, ea s-a înscris la emisiune pentru a se răzbuna pe fostul partener.

Deși a zis că nu mai vrea nimic cu Andrei, ea i-a mai dat o șansă. Acum e hotărâtă să se bucure de ceea ce simt și să lupte pentru ei.

Într-o discuție cu fetele, Miruna a recunoscut că a primit flori și mesaje de la fostul iubit, Luță. Cosmin nu știa despre asta pentru că, inițial, concurenta a decis să ascundă acest aspect față de toată lumea. Ea spune că darurile au venit în momente cheie ale relației cu tânărul Cosmin și au făcut-o să realizeze că s-a detașat complet față de trecut.

Citește și: Mireasa sezon 6, 28 octombrie 2022. Fetele au făcut nominalizări. Pe cine nu mai vor în competiție

Roxana și Paul s-au despărțit săptămâna aceasta. Deși ea nu pare sigură că asta își dorește, Paul e decis să nu mai continue. El este nemulțumit de faptul că au existat atâtea separări și nu dorește să mai insiste.

Alex și Raluca se descoperă și s-au declarat un cuplu. Cei doi sunt tot mai apropiați și fata nu exclude posibilitatea să se căsătorească în Marea Finală.

Valentin și Gabriela se bucură de prezența doamnei Flori în casa Mireasa. Ei au discutat despre logodnă și noua lor casă, dacă vor locui împreună la Sibiu.

Ada și-a declarat sentimentele pentru Sebaidin, însă acesta e convins că nu vor fi împreună. După refuzul lui Damaris, nu se vede într-un cuplu în casa Mireasa.

Cum arată clasamentul publicului din 28 octombrie 2022

Publicul a votat intens în ultima săptămână. Iată care au fost alegerile și cum arată TOP 3:

TOP 3 FETE

  • Gabriela
  • Miruna
  • Raluca

Mama Săptămânii este doamna Adriana.

TOP 3 BĂIEȚI

  • Cosmin
  • Valentin
  • Alex.
Mireasa sezon 6, 28 octombrie 2022. Fetele au făcut nominalizări. Pe cine nu mai vor în competiție... Mireasa sezon 6, 28 octombrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Ada și Adina. Cine părăsește competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x