Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 28 septembrie 2022. Damaris, schimb de replici cu doamna Dorina. Ce și-au spus

Damaris și doamna Dorina au avut un schimb de replici după ce mama lui Sebaidin i-a spus că este schimbătoare. Iată ce și-au spus.

”Nu pot să zic că fac bine. M-aș minți. Ce nu ne doboară ne face mai puternici.”, a spus Sebaidin în emisia live din 28 septembrie 2022.

În ciuda faptului că mai vorbiseră, Damaris vrea totuși să lămurească situația cu doamna Dorina. Ea vrea să știe de ce a spus că are două fețe.

”Înseamnă că am avut o mască de la început.”, a afirmat Damaris, vizibil supărată. Doamna Dorina a spus că nu dorește să forțeze nimic: ”Ți-am explicat, Dumnezeu iubește pe fiecare în parte. Nu știu dacă eu sau Sebi te-am rănit cu ceva până ieri. Și tu m-ai rănit, nu-l bloca. Dacă nu te vezi căsătorită aici, vezi afară. Nimeni nu te obligă să faci ce nu dorești.”

Ce au discutat Sebaidin și Damaris după ce au încheiat cunoașterea

Într-o discuție cu Sebaidin, Damaris a mărturisit că doamna Dorina a luat-o de ”proastă” și că se va închide față de ea. ”Mă doare ce am văzut, că sunt mamă”, a replicat mama lui Sebaidin când Damaris a zis că ea suferă.

În emisia live, fata a confirmat faptul că a arătat urât momentul toastului, când a zis că nu au pentru ce să ciocnească.

”Da, a fost frumos, dar discuția și ce a fost între noi nu a fost la ce mă așteptam. M-am simțit aiurea în mai multe situații”, a zis Sebaidin despre date-ul la care cei doi au fost. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2021, sezonul 5. Doamna Dana a publicat cea mai emoționantă imagine cu Leo și Anda. Cum au fost surprinși cei do... Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Doamna Dorina a vorbit cu sora lui Sebaidin. Băiatul a lăcrimat când a auzit discuț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x