Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Doamna Dorina a vorbit cu sora lui Sebaidin. Băiatul a lăcrimat când a auzit discuția

Doamna Dorina nu concepe ca Sebaidin să continue cu Damaris. Fiica ei i-a dat dreptate și a subliniat că tânărul va realiza pe parcurs faptul că greșește.

colaj de imagini cu doamna dorina si sebaidin Galerie
Doamna Dorina nu concepe ca Sebaidin să continue cu Damaris. Fiica ei i-a dat dreptate și a subliniat că tânărul va realiza pe parcurs faptul că greșește. | Antena 1

Doamna Dorina și Damaris au purtat o nouă discuție lămuritoare. Nu au ajuns la nicio concluzie, căci la Mireasa Capriciile Iubirii cele două și-au spus vorbe grele. Mama lui Sebaidin i-a spus că nu o place, în timp ce Damaris a numit-o ”lingușitoare”.

”Dai cu pietre în el să vezi cât rezistă.”, i-a zis doamna Dorina lui Damaris, când vorbeau deschis pe terasă.

După difuzarea materialului, Sebaidin a spus că e supărat și că nu se va răzgândi în privința lui Damaris.

”Nu mă dau înapoi din ce am spus. Sunt supărat.”, a susținut și Sebaidin în legătură cu situația dintre el și concurenta pe care o place.

Doamna Dorina, supărată din cauza situației

”Fac infarct aici. Eu ies afară și plec.”, a spus doamna Dorina după ce s-a contrat cu Damaris în emisia Capriciile Iubirii. Atunci Sebaidin i-a adus aminte că surorii lui nu îi face plăcere să o vadă așa pe mama ei.

Doamna Dorina și-a auzit fiica. Aceasta a menționat că nu îl recunoaște pe Sebaidin și i-a dat dreptate mamei sale.

”O să te rog să încerci să fii calmă, să te gândești la sănătatea ta. Știm că ai dreptate, suntem de acord cu tine. Te rog să stai un pic mai departe, să-l lași pe Sebi. Eu nu îl recunosc. (...) Sper ca până la urmă să facă alegerea corectă. O să vadă pe parcurs.”, a spus Sveda într-o discuție telefonică cu doamna Dorina.

Când a auzit discuția, Sebaidin a plâns. El s-a emoționat că ți-a auzit sora. ”Eu aș fi vrut să-i văd împreună. Mi-a plăcut de când i-am văzut, dar dacă nu se poate...”, a zis doamna Dorina. Ea a afirmat că va fi mai reținută și va avea mai multă grijă.

Ce a spus Larisa, sora lui Damaris, despre situația cu Sebaidin și doamna Dorina

”Puțin complicate lucrurile. Damaris să fie puțin mai hotărâtă, amândoi să comunice mai mult. Ea știe că ține cel mai mult la ea. Să fie puțin mai hotărâtă, să spună dacă te vreau sau nu. Cred că amândoi, în caz că fac un cuplu, să renunțe la anumite chestii. Când sunt momentele alea fericite, îi place cu el.

Mi-a plăcut Sebaidin de la început, îmi place că luptă. Acum ei aleg ce să facă. Amândoi au făcut pași, chiar ar fi cazul să aleagă. Damaris să facă ce simte, să se gândească ce vrea cu adevărat. O văd că suferă, o văd tot timpul supărată, câteodată singură. Mai bine pentru ea ar fi să se gândească și să ia o hotărâre. Nu știu ce e în sufletul lui Sebaidin, să-i mai dea puțin timp lui Damaris.”, a afirmat și Larisa, sora lui Damaris.

Mireasa sezon 6, 28 septembrie 2022. Damaris, schimb de replici cu doamna Dorina. Ce și-au spus... Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Inga și Andrei formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x