Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsească platoul. Care a fost motivul

Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsăsească platoul în care se desfășoară gala de pe 4 noiembrie 2022 de Mireasa, pentru ca băieții și mamele să privească singuri imagini în care Valentin și doamna Flori au vorbit între 4 ochi. 

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsească platoul Mireasa | Antena 1

Valentin a purtat un dialog cu mama sa. Tânărul a vrut să știe dacă doamna Flori crede că gabriela s-ar supăra dacă nu o va cere în căsătorie în emisiune. Mama lui Valentin și-a încurajat fiul să facă pasul cel mare în competiție.

Valentin i-a spus mamei sale că și-a testat iubita în timpul task-ului cititului pe buze, să vadă dacă se supără pe el, iar fata a trecut testul.

„Ai pus-o la încercare. Nu are rost să mai stai”, a răspuns doamna Flori.

„Eu nu sunt indiferent. Logic că o iubesc, altfel stăteam de-o parte și îmi vedeam de treaba mea. Niciodată nu o să fac un pas dacă nu-l consider”, a spus Valentin.

„Știu asta, dar îți spun că ea e persoana potrivită”, a spus doamna Flori.

Simona Gherghe le-a spus băieților din cuplu că trebuie să se gândească dacă vor să-și ceară în căsătorie iubitele în emisiunea Mireasa

În gala live de Mireasa de pe 4 noiembrie 2022 Simona Gherghe le-a spus băieților din cuplu că trebuie să decidă cât mai repede dacă vor să-și ceară în căsătorie iubitele.

„E lesne de înțeles motivul pentru care le-am rugat pe fete să părăsească platoul emisiunii și mizez pe discreția voastră”, a conchis Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 6, 31 octombrie 2022. Ce i-a spus Roxana lui Paul înainte de a părăsi competiția: „Sunt bulversat”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 3 noiembrie 2022. Miruna răspunde speculațiilor de pe Internet despre legătura cu bărbatul însurat... Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Miruna a aflat că familia sa este foarte afectată de secretul ei: „Toată lumea e praf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x