Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 4 octombrie 2022. Paul i-a făcut o mărturisire neașteptată Roxanei. Momentul din adolescență care l-a marcat

Roxana și Paul au avut parte d eo discuție serioadă în casa Mireasa. Tânărul i-a făcut iubitei sale o mărturisire despre trecutul său.

Mireasa sezon 6, 4 octombrie 2022. Paul i-a făcut o mărturisire neașteptată Roxanei. Momentul din adolescență care l-a marcat Galerie
Paul i-a făcut o mărturisire neașteptată Roxanei | Antena 1

Roxana și Paul au fost surprinși de camerele din casa Mireasa discutând despre copii. Cu această ocazie tânărul i-a spus fetei că iubita lui din adolescență a rămas însărcinată însă nu a păstrat copilul.

Nici nu împlinise 18 ani și ar fi putut să devină tată, însă iubita lui de atunci a decis să facă avort. Paul a simțit să-i facă această confesiune Roxanei, având în vedere că și ea a pierdut sarcini în trecut.

Paul, mărturisiri neașteptate despre trecutul său

„Trebuia să aibă 11 ani copilul. Nu terminasem nici liceul, eu i-am zis ei că vreau să-l păstrăm, dar e corpul tău și aia a fost. Regreți toată viața. De atunci am început să merg la mănăstire”, i-a spus Paul Roxanei.

Roxana i-a mărturisit la rândul său lui Paul că i-ar fi teamă să-i dea vestea unei sarcini, pentru că în trecut a avut de-a face cu reacții neagtive, iar Paul a asigurat-o că nu și-ar dori niciodată ca femeia de lângă el să facă întrerupere de sarcină.

Vorbind despre întreruperea de sarcină pe care fosta lui iubită a făcut-o acum 11 ani, băiatul a spus:

„E un păcat mare și nu cred că voi putea trece vreodată peste asta”. Bunica Ecaterina nu știa despre acel episod din viața nepotului ei, singurul adult care a știut la acea vreme fiind mama lui Paul.

Mireasa sezon 6, 4 octombrie 2022. Schimb de replici între Miruna și doamna Adriana. Ce s-a întâmplat între ele... Mireasa sezon 6, 4 octombrie 2022. Sebaidin a izbucnit în lacrimi când a citit scrisoarea venită din partea surorii lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x