Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Ada l-a ales pe Sebaidin pentru un date. Cum a reacționat doamna Dorina

Ada a petrecut seara alături de toți băieții din casa Mireasa și „a-a distrat” copios la cină. Noua concurentă de la Mireasa a fost pusă în situația ia de a alege pe cineva pentru un date. 

Colaj cu Ada și Sebaidin Galerie
Ada l-a ales pe Sebaidin pentru un date | Antena 1

Ada a mărutisit că s-a distrat pe cinste la cina cu băieții. De cum s-a așezat la masă tânăra a spus că l-a remarcat pe Alex „Alex, tu ești băiatul pe care am pus ochii la un moment dat”. Totuși, tânăra a aflat despre Alex că est eîntr-o cunoaștere cu Raluca și nu l-a invitat pe el la date.

„Sebi e un om foarte deschis. Îmi place ceva la tine și cred că e ceva de descoperit la tine”, i-a spus Ada lui Sebaidin la cină.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 6. Cum sunt Damaris și Sebaidin ca „prieteni”. Ce spun cei doi despre relația de prietenie pe care o au acum

Ada l-a ales pe Sebaidin pentru un date în afara casei Mireasa

În emisia live de Mireasa de pe 6 octombrie 2022 Ada a fost întrebată pe cine alege pentru un date în afara casei.

„Aș vrea să-l cunosc pe Sebi la date”, a spus Ada.

„Da, mă bucur. De ce să nu măp duc”.

„Rezonăm pe partea de familie, lucrăm cu copiii și avem cam aceleași calități pe această parte”, și-a motivat Ada Alegerea.

Întrebată ce părere are doamna Dorina s-a rezumat la un „Da” spus cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 octombrie 2022. Sebaidin a izbucnit în lacrimi când a citit scrisoarea venită din partea surorii lui

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Cum l-au sărbătorit concurenții pe Valentin și cine a avut comentarii „neprietenoase”... Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Cine a comandat oja care a stârnit o mulțime de discuții în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x