Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Valentin, ultimatum pentru Gabriela după neînțelegerile cu doamna Flori

Gabriela și Valentin de la Mireasa sezon 6 au purtat o discuție după ce tânăra a afirmat că doamna Flori a ”atacat-o energetic”. Băiatul i-a dat un ultimatum.

După ce Gabriela și Valentin s-au certat din cauza acuzațiilor aduse de fată mamei concurentului, băiatul a mers la doamna Flori.

”Crezi că nu realizează?”, a întrebat-o Valentin pe doamna Flori. Prima ei reacție a fost să privească în obiectivul camerei de fotografiat și după l-a întrebat de ce oare nu s-a gândit la el când a acuzat-o pe doamna Flori că o ”atacă energetic”.

”Nu o să stați cu mine, stați doar voi. Știu ce gândești tu, mai bine că a spus-o să știi ce gândește”, a afirmat doamna Flori.

Valentin, ultimatum pentru Gabriela după neînțelegerile cu doamna Flori

Mai târziu, Gabriela îl întreba pe Valentin ce a vorbit despre ea. ”De ce vrei să mă enervezi?!”, l-a întrebat ea. Valentin nu i-a spus ce a discutat și i-a atras atenția iubitei că știe să se controleze bine.

”Dacă nici acum nu ne înțelegem... A trecut, dar dacă mai apar din astea de nicăieri, nu are sens”, a afirmat Vali.

”Așa repede renunți? Noi de ce nu ne-am certat 3 luni de zile?”, a venit răspunsul Gabrielei, dând de înțeles că discuțiile tensionate au apărut atunci când mama Flori a intrat în casa Mireasa sezon 6.

Vali i-a zis că nu vor fi bine dacă nu va exista respect și diplomație între familiile lor. Gabrielei nu i-a plăcut acest lucru. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6. Momentul în care Miruna și doamna Adriana s-au împăcat. Ce și-au spus... Mireasa sezon 6, 7 decembrie 2022. Cuplurile, șansă să discute fără camere. Doar Alex cu Raluca au fost difuzați, după v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x