Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 7 noiembrie 2022. Momentul în care Roxana se întoarce în casă. Cum a reacționat Paul

La o săptămână de la eliminarea sa, Roxana a revenit în casa Mireasa. Paul a fost surprins să o aibă, din nou, alături.

După o săptămână, Roxana a revenit în casa Mireasa. Aceasta a intrat în timpul petrecerii. Amna cânta o melodie de dragoste și l-a rugat pe Paul să ridice mâinile.

În spatele lui se afla Roxana, care l-a îmbrățișat. Inițial, aceasta nu și-a dat seama ce se întâmplă. Când s-a întors, a văzut pe fata de care este îndrăgostit.

”În oglinda mea, te văd o viață întreagă. Oare mă vei iubi la fel și după ce anii o să treacă?!”, sunt versurile pe care cei doi s-au reîntâlnit.

”O iubesc mult. Te iubesc”, a zis Paul la microfon. ”Și eu te iubesc”, a răspuns Roxana. Foarte emoționată, doamna Ecaterina a venit și a pupat-o. În lacrimi era și Adina, care a suferit mult după eliminarea prietenei ei.

Paul era convins că Roxana nu se mai întoarce în casa Mireasa. ”Crezi că puteam să stau fără tine. Nu ai idee ce dor mi-a fost de tine și cât ți-am simțit lipsa.”, i-a mărturisit fata.

Citește și: Mireasa sezon 6, 7 noiembrie 2022. Ce și-au spus Ada și doamna Dorina după eliminarea lui Sebaidin. Totul a fost înregistrat

De ce Paul s-a întors supărat când a simțit că cineva l-a luat în brațe

Paul era convins că Roxana nu se mai întoarce în casa Mireasa. ”Crezi că puteam să stau fără tine. Nu ai idee ce dor mi-a fost de tine și cât ți-am simțit lipsa.”, i-a mărturisit fata.

În stilul caracteristic, Paul a glumit după difuzarea materialului. Aceasta și-a amintit că a avut impresia că e vorba despre o glumă. Bănuia că Ada l-a luat în brațe.

”Am mințit spunând că nu mai simt. Despărțirea a fost lașitate, fuga mea. Îmi era frică că dacă-mi împărtășesc sentimentele o să fiu rănită pe viitor.”, a afirmat Roxana.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 7 noiembrie 2022. Ce și-au spus Ada și doamna Dorina după eliminarea lui Sebaidin. Totul a fost înregis... Mireasa, sezon 5. Sese și Giovana, o nouă apariție care a surprins fanii. Cum s-au afișat cei doi în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x