Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 9 decembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

După o săptămână plină de evenimente în casa Mireasa fanii show-ului matrimonial au votat în număr mare și au stabilit astfel clasamentul publicului. În gala de vineri, 9 decembrie 2022, Simona Gherghe a anunțat cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

colaj foto simona gherghe si concurenti mireasa Galerie
Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii | Antena 1

Săptămâna 5 decembrie - 9 decembrie a fost una încărcată de evenimente, atât pentru concurenți cât și pentru fanii emisiunii Mireasa. Începând de săptămâna aceasta, cuplurile au primit vestea mult așteptată: ușile dintre case nu se vor mai închide, însă asta nu a adus doar armonie între cei din casa Mireasa.

Cu toate acestea, cuplurile au profitat de timpul petrecut împreună pentru a se cunoaște mai bine și a rezvolva problemele care au apărut între ei. Gabriela și Valentin s-au împăcat după ce fata a mărturisit că doamna Flori a „atacat-o energetic”, iar Miruna și Cosmin s-au logodit, din nou, și au hotărât că nu vor mai lăsa pe nimeni să intre în relația lor.

Nu au lipsit nici momentele în care au sărit scântei, iar discuția difuzată dintre Raluca și Alex a aprins spiritele în casa Mireasa

După această săptămână încărcată, fanii show-ului Mireasa și-au votat favoriții. Votul publicului cântărește extrem de mult în parcurusul concurenților, având în vedere că tinerii care ocupă primele 3 poziții în top au imunitate.

Clasamentul Săpătămânii la Mireasa. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii pe 9 decembrie 2022

Simona Gherghe a anunțat clasamentul săptămânii!

Mama Săptămânii a fost votată doamna Adriana, care a fost răsplătită fiind cea mai votată mamă.

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Miruna

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Raluca

Fata Săptămânii este: Gabriela

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Alex

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Valentin

Băiatul Săptămânii este: Cosmin

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 8 decembrie 2022. Denisa și-a ieșit din fire din cauza afirmațiilor voalate făcute de Raluca... Mireasa sezon 6. Ce spune doamna Flori despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela: „Cum e și soarta asta!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x