Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Care este cel mai mare regret al Gabrielei. Confesiuni emoționante după despărțirea de Valentin

Gabriela, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, a făcut confesiuni emoționante pe contul său de Instagram. Tânăra a dezvăluit care este cel mai mare regret al său, dar și cum se simte acum după despărțirea de Valentin.

Colaj cu Gabriela și Valentina la Mireasa în trei ipostaze diferite Galerie
Gabriela, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, a făcut confesiuni emoționante pe contul său de Instagram | Antena 1

Gabriela a trecut printr-o mulțime de evenimente neașteptate în ultima perioadă. La scurt timp de la Marea Finală a sezonului 6 Mireasa, fosta concurentă și soțul său au anunțat că merg pe drumuri separate.

Mai mult decât atât, se pare că tânăra așteaptă și un copil. Valentin a fost cel care a făcut marele anunț în mediul online. Deși povestea lor de dragoste părea una puternică și stabilă, cei doi au ajuns la despărțire.

Citește și: Mireasa sezon 6. Gabriela, apariție de senzație. Fata s-a pozat în sutien, acoperită cu un sacou. Ce a postat tânăra însărcinată

Pentru că este destul de activă în mediul online și preferă să își țină la curent susținătorii cu cele mai importante evenimente din viața ei, Gabriela a realizat de curând o sesiune de întrebări pe contul de Instagram. Aceasta și-a dorit să răspundă la toate curiozitățile prietenilor virtuali, care nu au întârziat să apară.

Cum se simte Gabriela, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, de când s-a despărțit de Valentin și s-a aflat că este însărcinată. Ce dezvăluiri a făcut despre cel mai mare regret al ei

Ultima lună din viața Gabrielei a fost una destul de dificilă. În ciuda sacrificiilor pe care le-a făcut tânăra în casa Mireasa pentru a rămâne alături de Valentin, cuplul celor doi s-a destrămat afară la scurt timp de la Finală.

Despărțirea a luat pe toată lumea prin surprindere, însă o altă veste i-a lăsat mască pe susținători. Fostul concurent al sezonului 6 Mireasa a anunțat că femeia cu care s-a căsătorit urmează să-i dăruiască un copil.

Mai mult decât atât, tânărul au dezvăluit că relația cu Gabriela rămâne una bună, de dragul copilului lor. La scurt timp de la aceste declarații, fosta concurentă a show-ului matrimonial a răspuns la câteva întrebări pe contul de Instagram.

Citește și: Mireasa sezon 6. Cum arată Gabriela cu burtica de gravidă. Valentin a anunțat că vor avea un bebeluș, deși sunt despărțiti

Susținătorii au ținut neapărat să afle cum se simte, dar și care este cel mai mare regret al său. Gabriela nu a ezitat nicio secundă și a răspuns sincer la toate curiozitățile prietenilor virtuali.

„Sincer, că m-am căsătorit fetelor. Un sfat pentru voi, nu vă grăbiți la măritat, știți vorba aia...dacă treceți de 30 și nu v-ați căsătorit, ați scăpat de primul divorț”, a mărturisit Gabriela pe InsaStory.

Întrebată dacă regretă experiența Mireasa, tânăra a declarat că este nemulțumită de deciziile pe care le-a luat în casa show-ului matrimonial: „Experiența în sine nu, regret anumite alegeri pe care le-am luat, dar experiența a fost unică”.

Într-un alt InsaStory, Gabriela a susținut că începe să se simtă din ce în ce mai bine, chiar dacă a trecut prin foarte multe.

„Din ce în ce mai bine, mulțumesc”, a scris ea pe rețelele sociale.

Unde lucrează acum Gabriela, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa

Se pare că fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa și-a păstrat postul pe care îl avea în cadrul M.A.I. Aceasta a dezvăluit că încă lucrează ca polițistă, fiind una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

Mireasa sezon 7, 7 aprilie 2023. Irina a recunoscut că Antonio e genul ei de bărbat. Reacția lui... Mireasa sezonul 6. Răspunsul Adinei când a fost întrebată dacă activează pe platformele pentru adulți. Ce a publicat pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x