Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, apariție adorabilă cu fiul ei. Cât a crescut Tudor Gabriel

Gabriela Pițigoiu a publicat o imagine adorabilă în care își ține fiul în brațe. Fanii Mireasa au fost încântați să vadă fotografia.

Colaj cu Gabriela, Valentin și fiul lor Galerie
Îmbrăcat la fel ca mama lui, Tudor Gabriel, fiul lui Valentin și al Gabrielei i-a încântat pe fanii Mireasa | Instagram

Tudor Gabriel crește pe zi ce trece, iar Gabriela Pițigoiu se bucură de statutul ei de tânără mămică. Recent, fosta concurentă Mireasa a publicat o fotografie adorabilă în care apare ținându-și băiatul în brațe.

Gabriela și Tudor poartă tricouri asortate, iar fotografia în care mama își pupă fiul a stârnit simpatia și laudele fanilor Mireasa.

Gabriela Pițigoiu, apariție inedită alături de fiul ei. Cât a crescut Tudor Gabriel

Foarte mulți dintre fanii Mireasa au îndrăgit-o enorm pe Gabriela, în cadrul paricipării sale în sezonul 6. Comentariile de apreciere au curs pe grupul oficial dedicat emisiunii Mireasa: „Cea mai frumoasă și fericită mămică”, „O mamică inteligentă, puternică, asumată!! Felicitari”, „Să-ți trăiască, sa fie sănătos și sa ți aducă doar bucurii!”, „Ești o mamică responsabilă si puternică. Tot respectul și să îți trăiască baiețelul”, sunt câteva dintre mesajele fanilor Mireasa pentru fosta soție a lui Valentin.

Dacă până acum, Gabriela a preferat să acopere cu un sticker chipul lui Tudor, de această dată, tânăra mămică a lăsat imaginea needitată, iar cei care o urmăresc pe rețelele sociale au putut vedea fața băiețelului.

În urmă cu ceva timp Gabriela Pițigoiu a lansat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Cei care o urmăresc pe rețelele sociale au felicitat-o pentru puterea ei și pentru tot ce a realizat și i-au pus întrebări despre sarcină, bebeluș și despre tatăl copilului.

„Tatăl lui Tudor îl vizitează? Te apreciez enorm pentru tot ceea ce faci, Gabi! Ești o eroină!”, a întrebat cineva.

„Da. Și cu ocazia asta răspund și celorlalte întrebări referitoare la subiectul ăsta. Îl vizitează și se implică”, a răspuns Gabriela.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Detaliul care i-a făcut pe fani să creadă că Gabriela și Valentin s-au împăcat. Ce i-ar fi dat de gol

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle. Cei doi au divorțat când tânăra era însărcinată

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fostul concurent Mireasa anunța că el și Gabriela Pițigoiu au decis să meargă pe drumuri separate chiar în perioada în care tânăra era însărcinată. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului, care a venit pe lume în urmă cu puțin timp.

Mireasa, sezon 8. În ce relație sunt Madi și Horia acum, după ce fata a divorțat oficial de Sergiu... Mireasa sezon 9, 15 aprilie 2024. Liviu a intervenit, după ce Laura și Delia au vorbit despre prietenia lor: „Tu ești in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x