Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au mers împreună la mare. Ce imagini cu fiul lor au publicat

Gabriela și Valentin petrec vacanța la mare, alături de fiul său. Fanii Mireasa au fost bucuroși să vadă imaginile publicate de foștii concurenți ai sezonului 6 Mireasa.

Colaj cu Gabriela și Valentin Galerie
Gabriela și Valentin, vacanță la mare alături de fiul lor | Antena 1

Gabriela și Valentin nu au precizat dacă s-au împăcat sau petrec timp împreună doar de dragul copilului. Cei doi au publicat imagini de la mare, iar micuțul Tudor Gabriel, care a împlinit 9 luni, a fost răsfățat atât de mama cât și de tatăl lui.

Gabriela a publicat mai multe imagini de la mare, atât cu ea în costum de baie, cât și cu micuțul Tudoor Gabriel, care a avut un balon albastru cu cifra 9, în ziua în care a împlinit 9 luni.

Citește și: Gabriela Pitigoiu, imagini superbe în timp ce dansează cu Tudor Gabriel. Cât a crescut fiul său și al lui Valentin Harle

Articolul continuă după reclamă

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle sunt împreună la mare. Imaginile care i-au bucurat pe fanii Mireasa. Cum l-au surprins foștii concurenți pe fiul lor, care a împlinit 9 luni

Valentin Harle s-a pozat pe plajă, ținându-și în brațe fiul, care se uita spre mare: „Cu ochii după sirene”, a scris Valentin în dreptul imaginii. Valentin Harle apare în imagine zâmbitor, mândru și grijuliu.

Valentin Harle a fost de curând la petrecerea aniversară a Gabrielei Pițigoiu. Cei doi nu s-au afișat împreună în mediul online, însă au publicat imagini din aceleași locuri.

Cu o șapcă pe cap și tricou cu dungi de marinar, micuțul Tudor Gabriel i-a înduioșat pe cei care au privit imaginile publicate de Gabriela Pițigoiu și de Valentin Harle.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Valentin Harle, apariție emoționantă cu fiul său. Unde a mers alături de Tudor: „În curând...”

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle. Cei doi au divorțat când tânăra era însărcinată

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fostul concurent Mireasa anunța că el și Gabriela Pițigoiu au decis să meargă pe drumuri separate chiar în perioada în care tânăra era însărcinată. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului, care a venit pe lume în urmă cu puțin timp.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Raluca Preda și Alexandru Ungureanu au petrecut o zi la mare. Cum s-au pozat cei doi

Mireasa sezonul 9, 18 iunie 2024. Cum a arătat noaptea petrecută împreună de Delia și Liviu în Maramureș. Cei doi s-au l... Mireasa sezonul 9, 19 iunie 2024. Iuliana și Antonia, planuri de afaceri împreună. Ce vor să muncească împreună cele dou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x