Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 1 iunie 2023. Familia lui Antonio, scrisori dure despre relația cu Maria. Ce spun tatăl, bunicile și mătușa

După ce a decis să se împace cu Maria, Antonio a primit mai multe mesaje din partea familiei. Tatăl, bunicile, mătușa și unchiul i-au trimis acestuia câteva rânduri în care își arată dezaprobarea.

simona gherghe care citeste scrisori la mireasa Galerie
După ce a decis să se împace cu Maria, Antonio a primit mai multe mesaje din partea familiei. Tatăl, bunicile, mătușa și unchiul i-au trimis acestuia câteva rânduri în care își arată dezaprobarea. | Antena 1

În emisia live de joi, 1 iunie 2023, Simona Gherghe a citit câteva pasaje din scrisorile primite de Antonio de la familia sa.

Aceștia se împotrivesc relației cu Maria, pe care nu o consideră potrivită pentru concurentul de la Mireasa sezon 7.

Iată ce au avut tatăl, bunicile și mătușa de spus despre legătura lor amoroasă:

Familia lui Antonio, scrisori dure despre relația cu Maria. Ce spun tatăl, bunicile și mătușa

”N-am urmărit experimentul la care participi, dar din proximitatea imediată, familie, prieteni, grupuri de susținători, vin doar semnale de îngrijorare față de ceea ce se petrece acolo cu tine, prim solist. Îți reamintesc că valorile morale, tradițiile și conduita familiei din care te tragi nu sunt opționale, sunt imperative. Am încredere că nu ți-au fost viciate de condițiile speciale de captivitate, impuse de formatul emisiunii, percepția și judecata corectă despre realitatea în care trăiești. Deciziile importante necesită fundamentare, iar această fundamentare se face în timp și nu sub presiunea vremii, a faunei și a florei, a unora și a altora. Și nu uita, înțelepeciunea vine cu vârsta, la unii nu vine niciodată.”, așa sună un pasaj din scrisoarea pe care tatăl lui Antonio i-a trimis-o acestuia.

Bunica lui Antonio: ”Bucuria de a te revedea ne este estompată de ceea ce se întâmplă și ne pare rău că nu ai întâlnit o fată pentru tine în această emisiune, care culmea se mai cheamă și Mireasa. Nu te grăbi, nu face pasul greșit. Ne-am necăjit și suferim amândoi pentru pasul greșit pe care l-ai făcut zilele astea. Sperăm foarte tare că vei remedia imediat situația.

Tu nu ai fost căsătorit, nu ai copii, ești tânăr, ești frumos, ești iubit de toată lumea, ai viața înainte. Nu nădăjduim, bunică, câte zile om mai avea, să creștem...

Vino acasă și sigur vei găsi o fată potrivită ție și familiei noastre.”

Citește și: Mireasa sezon 7, 1 iunie 2023. Mihai a făcut o criză de gelozie după ce Hatice a interacționat cu instrumentistul lui Pepe

Mătușa: ”Te sfătuiesc să nu te grăbești cu o relație oficială sau neoficială în această emisiune. Nu te însura decât peste 35 de ani. Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui, în casa Mireasa apreciez că nu este nicio fată potrivită pentru tine. Nu e nimeni de acord cu relația ta cu acea persoană, care s-a schimbat dintr-o pisică într-o mâță care toarte toarce să te aducă la un anumit plan. Nu ne place ce vedem. Poate captivitatea ți-a întunecat mintea. (...) Ai o vară în față în care să fii liber, fără să ai grijă de o persoană cu copil”.

Antonio a spus că nu este ceva nou pentru el, s-a mai confruntat cu asemenea cuvinte când a luat decizii care nu au fost pe placul familiei. El și Maria sunt siguri că vor să-și continue relația.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 1 iunie 2023. Mihai a făcut o criză de gelozie după ce Hatice a interacționat cu instrumentistul lui Pe... Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Mar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x