Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 20 ianuarie 2023. Bogdan le-a întâlnit pe fete. Ce impresie le-a lăsat concurentelor

Bogdan a fost ultimul dintre cei 7 băieți care a făcut cunoștință cu fetele.

Bogdan de la Mireasa le-a întâlnit pe fete

Antena 1

Bogdan le-a cunoscut pe concurentele Mireasa în gala de pe 20 ianuarie 2023. După ce au văzut povestea de viață a acestuia, fetele nu au avut întrebări.

Bogdan a avut parte de un blind date cu Hatice. Tânărul i-a spus fetei că la un moment dat a avut o relație cu o femeie mai matură car el-a întreținut. Bogdan a precizat că a fost de scurtă durată și că nu își mai dorește să fie întreținut.

Bogdan a avut parte de un blind date cu Hatice

„Are o bilă neagră, dar sper să nu se fi obișnuit așa”, a spus Hatice, precizând că este scuzabil faptul că era mai mic de vârstă.

„Cel mai mult mi-a plăcut sinceritatea. Mi-a stârnit curiozitate, dar am o problemă la vârstă. Eu caut un bărbat mai mare, mai matur, dar dacă îmi demonstrează că e persoana pe care o caut nu mă blochez la vârstă”, a spus Hatice.

„De la 1 la 10 i-aș da un 10. Are un mister aparte și aș vrea să i-l descopăr dacă m-ar lăsa. A răspuns mai sus de așteptările mele. Am simțit că este femeia perfectă pentru mine”, a spus Bogdan despre Hatice.

„Din ce a zis este ok. Dar vreau să-i văd maturitatea”, a spus Hatice în live.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 5. Ce a postat Yana după ce a anunțat despărțirea de Andrei: „Iubirea mea”... Mireasa sezon 7, 20 ianuarie 2023. Vlad le-a cunoscut pe fete. Cum au reacționat concurentele după ce au văzut povestea ...
Ultimele știri
x