Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei au primit titlurile de Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul a votat intens și în această săptămână. Iată pe cine au desemnat Mama Săptămânii, Fata Săptămânii, Băiatul Săptămânii și ce alți concurenți au imunitate.

A fost o săptămână plină de evenimente la Mireasa sezon 7. Tinerii concurenți au avut tot felul de discuții în ultimele zile.

Cum a fost ultima săptămână pentru concurenții de la Mireasa sezon 7

Irina și Carmina au intrat în cursa de eliminare. În vreme ce a doua a spus că nu își mai găsește locul în competiție, Irina a sperat că va rămâne și că Bogdan va intra în casa Mireasa.

Publicul a avut de ales pe cine să elimine, dar și să ia o decizie în privința lui Bogdan. Simona Gherghe a anunțat că Bogdan nu va reintra în casă dacă telespectatorii decid ca Irina să fie eliminată.

Ionuț a alergat între Denisa și Andreea în ultimele zile. Deși a spus că nu mai este interesat de Andreea și că sentimentele pentru ea au dispărut, fiind dornic să o cunoasă pe Denisa, acesta a revenit tot la fosta iubită. Cei doi s-au jucat, au dormit împreună și s-au sărutat.

Irina a fost implicată în mai multe scandaluri după jocul Adevărat sau Fals. Doamna Loredana a fost foarte revoltată pentru că tânăra l-a implicat și pe Dani în joc. A numit-o ”obsedată” de el și i-a transmis că este ”zero barat”.

Daiana și Dani au continuat să se cunoască și nu s-au implicat în discuții. La fel, Cătălina și Vlad au profitat de ultima săptămână pentru a afla mai multe lucruri unul despre altul.

Sabrina și Dima au avut o discuție tensionată, în timp ce fata încerca să-l liniștească pe iubitul ei, care era foarte nervos pe Irina.

Andrei și Simona au oprit cunoașterea după task-ul Panică la miezul nopții. În orele petrecute în casa băieților, acolo unde a mers de bunăvoie, fata a părut iritată de orice interacțiune cu tânărul.

Hatice și Mihai au avut un date, la care s-au distrat, dar de ziua băiatului a existat tensiune între ei. Asta pentru că Mihai s-a arătat interesat să o cunoască pe Claudia, o prietenă a lui Alex, despre care acesta îi spusese că s-au potrivi.

Cum arată clasamentul publicului. Ei au primit titlurile de Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Ca de fiecare dată, telespectatorii au fost alături de favoriții lor și au votat în funcție de evenimentele din casa Mireasa. Iată cum arată TOP 3 și cine este Mama Săptămânii:

TOP 3 FETE

  • Hatice
  • Daiana
  • Cătălina

TOP 3 BĂIEȚI

  • Mihai
  • Vlad
  • Andrei

Mama Săptămânii:

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Băieții au făcut nominalizări. Cine e în pericol de eliminare... Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Irina și Carmina. Cine părăsește competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x