Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 8 iunie 2023. Hatice și Mihai au lipsit de la începutul emisiunii. Ce a spus Simona Gherghe despre absența lor

Hatice și Mihai nu au fost prezenți la începutul emisiei Mireasa de pe 8 iunie 2023. Simona Gherghe nu a precizat la înceeput dacă a fost vorba despre o întârziere sau despre o cerere în căsătorie, însă în cele din urmă cei doi au intrat în platou.

Colaj cu Simona Gherghe Galerie
Hatice și Mihai au lipsit de la începutul emisiunii dar au revenit înainte de pauza publicitară | Antena 1

Simona Gherghe a deschis ediția Mireasa de joi, 8 iunie, cu precizarea că Mihai și Hatice lipsesc. Cei doi au fost la piscină pentru că au câștigat task-ul sărutului, după ce înainte au fost la echitație. La fiecare date Hatice merge cu o geantă în care are un mic bagaj pentru hotel, în cazul unei cereri în căsătorie.

Hatice și Mihai, marii absenți de la începutul emisie Mireasa de pe 8 iunie 2023

Prezentatoarea Mireasa nu a dat foarte multe detalii la începutul emisiei, da rîn cele din urmă Mihai și hatic eși-au făcut apariția.

„Văd că suntem foarte puțini! Unde sunt Mihai și Hatice și de ce nu au venit? Uitați-vă să vedeți dacă vin! Și-a luat bagajul? Dacă nu vin ce înseamnă? Că a spus Da! Vedem! O fi cerut-o, nu știu!” a spus Simona Gherghe.

Așadar, concurenții Mireasa au așteaptat să vadă dacă astăzi vin sau nu Mihai și Hatice de la piscină și au venit.

Înainte de pauza publicitară Mihai și Hatice și-au făcut apariția nelogodiți.

„N-a cerut-o”, a spus Simona Gherghe.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Cum a explicat Irina schimbul de replici pe care l-a avut cu Maria pe tema curățeniei: „Nu e un ton ră... Mireasa sezon 7, 8 iunie 2023. O „cerere în căsătorie originală” a adus un premiu neașteptat. Ce fată și-a cerut de soț ...
Video Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Madi, povești cutremurătoare dintr-o relație anterioară: Am avut nasul spart! Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Madi, povești cutremurătoare dintr-o relație anterioară: Am avut nasul spart! Vineri, 29.09.2023, 15:52
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 11, 28 septembrie 2023. Lia află că are probleme de infertilitate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 11, 28 septembrie 2023. Lia află că are probleme de infertilitate Joi, 28.09.2023, 21:03
Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Bia și Robert s-au sărutat pasional în jacuzzi. Cei doi formează un cuplu

Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Bia și Robert s-au sărutat pasional în jacuzzi. Cei doi formează un cuplu

Bia și Robert de la Mireasa s-au sărutat. Cei doi au avut un date la jacuzzi și au profitat de această ocazie pentru a își da frâu liber sentimentelor.

Vineri, 29.09.2023, 14:19
Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Daria și Marius nu mai sunt în cunoaștere. Cum explică cei doi

Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Daria și Marius nu mai sunt în cunoaștere. Cum explică cei doi

Daria a încheiat cunoașterea cu Marius în urma discuțiilor și tensiunilor din ultimele zile. Ea a anunțat decizia în Gala de vineri, 29 septembrie 2023.

Vineri, 29.09.2023, 14:18
Giovana de la Mireasa, imaginea adorabilă cu chipul micuței sale și a lui Sese. Cum i-a surprins ea în ipostaza tată-fiică

Giovana de la Mireasa, imaginea adorabilă cu chipul micuței sale și a lui Sese. Cum i-a surprins ea în ipostaza tată-fiică

Giovana de la Mireasa a publicat o imagine emoționantă cu fiica ei și Sese. Aceasta i-a surprins într-o postază tată-fiica care a sensibilizat pe toată lumea.

Vineri, 29.09.2023, 12:50
Afacerea pe care Cătălina și Vlad de la Mireasa și-au lansat-o. Cu ce se vor ocupă și ce au postat pe internet

Afacerea pe care Cătălina și Vlad de la Mireasa și-au lansat-o. Cu ce se vor ocupă și ce au postat pe internet

Cătălina și Vlad de la Mireasa muncesc din greu pentru a-și crea un viitor. Aceștia își vor lansa o colecție de lumânări parfumate și speră să aibă succes.

Vineri, 29.09.2023, 11:00
x