Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Hatice, foarte supărată pentru că Dani și Daiana au primit un premiu: „Are ceva personal cu noi”

Hatice a fost foarte nemulțumită pentru că cererea în căsătorie originală a Daianei și a lui Dani în casa Mireasa s-a lăsat și cu un premiu.

Colaj cu Hatice și Daiana Galerie
Hatice, foarte supărată pentru că Dani și Daiana au primit un premiu | Antena 1

Daiana și Dani s-au jucat și au făcut o cerere în căsătorie inversată. Daiana și-a cerut partenerul în căsătorie, cu un discurs savuros. După difuzarea imaginilor cererii originale Simona Gherghe le-a spus că vor primi un premiu și anume o noapte de dormit împreună.

„Mă ia capul rău. Nu-mi convine! Eu stau ca amețita 2 ore cu mâinile în sus și ei primesc noapte că am au fcăut nu știu ce pe aici. Și eu l-am pus pe al meu, făcea precum calul pe aici și nu ne-a maid at nimeni nicio noapte! Nu mi se pare correct! Ori se dă la toată lumea ori la niciunul! Alții se băcălăresc pe aici și primesc noapte. Noi nu facem ceva aici să facem material!”, i-a spus Hatice Simonei. Iubita lui Andrei i-a dat dreptate iubitei lui Mihai.

Daiana consideră că Hatice are ceva personal cu ea și cu Dani

În emisia live de Mireasa, de pe 9 iunie 2023 Simona Gherghe a amintit despre momentele în care Hatice a primit un beneficiu, care ar fi putut să-i supere pe ceilalți

„Chiar mama ta a venit și a stat mai multe nopți aici. Nu ai fost la fel de vocală ca atunci când ați primit o noapte pentru că mamale au greșit la jurizarea cu task-ul valizei”, i-a spus Simona Gherghe lui Hatice.

Ulterior, a fost difuzată o conversație între Daiana, Dani și doamna Loredana, unde au precizat că li se pare că hatice are ceva personal cu ei, având în vedere că ea i-a luat apărarea lu Roberto, atacându-i pe ei.

„Vă vede ca pe o amenințare”, a spus doamna Loredana.

Hatice și Mihai au avut parte de un date la piscină cu o oră filmată și restul fără camera și lavaliere.

„Orele petrecute fără lavalieră, fără camera au fost minunate”, a spus Hatice.

„Am stat de vorbă cam o oră. Secrete nu am avut. Nu a fost niciun secret”, au mai spous cei doi despre orele petreceute fără camere și lavaliere.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 9 iunie 2023. Încălcare gravă de regulament. Roberto, Antonio și Dani, scandal uriaș: „Îmi zice că vrea... Aron de la Mireasa, în cele mai tandre ipostaze cu noua parteneră de viață. Cum s-au pozat cei doi oferindu-și un sărut ...
Video Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Vineri, 22.09.2023, 17:05
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, imaginea care le-a atras atenția fanilor. Ipostaza tandră în care s-au fotografiat cei doi

Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, imaginea care le-a atras atenția fanilor. Ipostaza tandră în care s-au fotografiat cei doi

Maria și Antonio au publicat o fotografie de colecție, la malul mării, unde cei doi se sărută pasional.

Duminica, 24.09.2023, 09:44
Mireasa, sezon 6. Gabriela, imaginea care i-a îngrijorat pe fani. Are legătură cu copilul ei. Fata a șters poza după publicare

Mireasa, sezon 6. Gabriela, imaginea care i-a îngrijorat pe fani. Are legătură cu copilul ei. Fata a șters poza după publicare

Gabriela Pițigoiu a publicat o fotografie care a lăsat loc de interpretări și chiar i-a îngrijorat pe fani. Fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa a șters imaginea la scurt timp de la publicare.

Sambata, 23.09.2023, 16:40
Mireasa, sezon 2. Claudia Shik, primele imagini cu chipul fiului său. Cum arată Elias Andrei

Mireasa, sezon 2. Claudia Shik, primele imagini cu chipul fiului său. Cum arată Elias Andrei

Claudia Shik, fosta concurentă a sezonului 2 Mireasa, a născut un băiețel la începutul lunii septembrie. Bruneta a publicat imagini cu chipul fiului său, la 2 săptămâni de la naștere.

Sambata, 23.09.2023, 13:42
Mireasa, sezon 6. Anunțul făcut de Raluca, la scurt timp după ce fanii au spus că s-ar fi despărțit de Alex

Mireasa, sezon 6. Anunțul făcut de Raluca, la scurt timp după ce fanii au spus că s-ar fi despărțit de Alex

Raluca nu a vorbit despre relația sa cu Alex, însă a făcut noi anunțuri despre viața ei atât pe plan profesional, cât și personal.

Sambata, 23.09.2023, 11:56
x