Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Antonio, deranjat de o afirmație la adresa Mariei: ”Cum poți să spui chestia asta?”

Antonio a fost deranjat de o afirmație a lui Mihai, despre care a considerat că este o referire la iubita lui, Maria.

colaj de imagini cu maria, antonio si mihai la capriciile iubirii Galerie
Antonio a fost deranjat de o afirmație a lui Mihai, despre care a considerat că este o referire la iubita lui, Maria. | Antena 1

Hatice, Roberto, Mihai, Anemona și Irina discutau pe terasă despre cuplul Maria-Antonio.

”Alte mame nu-ți prezintă nici copilul”, a zis Anemona, după ce Roberto i-a spus că l-a cunoscut pe copilul fostei iubite după 2-3 luni. ”Sau alte mame lasă copilul la bunici o viață întreagă și se duc să-și facă de cap cu ăla și după o și lasă”, a intervenit și Mihai.

Antonio, deranjat de o afirmație la adresa Mariei de la Mireasa sezon 7

”Cum poți să spui chestia asta pe care a afirmat-o Mihai, că unele mame își lasă copiii cu bunicii și se duc să-și facă viața. Având în vedere că era subiectul care este acum.”, a vrut să știe Antonio.

Hatice a negat că ar avea vreo legătură cu Maria. ”Am zis că sunt mame care nu își văd copilul sau o chestie.. și am zis că sunt și alte mame care își lasă copilul la bunici”, a intervenit și Mihai.

”Dar era vorba despre mine și Maria, de acolo începuse subiectul. Nu stăteai și vorbeai... Înseamnă că mi s-a părut mie”, a venit replica lui Antonio.

Ulterior, Mihai a negat că ar fi făcut vreo aluzie la Maria. El a spus că vorbea la modul general. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 7, 31 mai 2023. Antonio a primit un mesaj de la Amir, fiul Mariei. Cum a reacționat concurentul

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 31 mai 2023. Antonio a primit un mesaj de la Amir, fiul Mariei. Cum a reacționat concurentul... Mireasa, sezonul 5. Giovana și Sese, prima apariție televizată după ce au devenit părinți. Cât s-a îngrășat tânăra în sa...
Video Mireasa sezonul 8, 26 septembrie 2023. Adrian, despre situația dintre Robert și Bia: Nu-mi place omul care joacă la mai multe capete! Mireasa sezonul 8, 26 septembrie 2023. Adrian, despre situația dintre Robert și Bia: Nu-mi place omul care joacă la mai multe capete! Marti, 26.09.2023, 15:23
Video recomandate
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției Luni, 25.09.2023, 15:12
Mireasa sezonul 8, 26 septembrie 2023. Madi și Sergiu s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu: ”Te ador”

Mireasa sezonul 8, 26 septembrie 2023. Madi și Sergiu s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu: ”Te ador”

Madi și Sergiu de la Mireasa sezonul 8 s-au sărutat. Tinerii au dorit să păstreze momentul doar pentru ei, așa că le-au mărturisit doar doamnei Maria și lui Adrian.

Marti, 26.09.2023, 14:29
Mireasa sezonul 8. Doamna Anina spune că se ”simte ușurată” după ce Bia și Robert au declarat că sunt în cunoaștere

Mireasa sezonul 8. Doamna Anina spune că se ”simte ușurată” după ce Bia și Robert au declarat că sunt în cunoaștere

Bia și Robert au decis să-și dea o nouă șansă. Cei doi s-au declarat în cunoaștere, spre surprinderea tuturor. Doamna Anina spune că nu are nimic împotrivă cu posibila pereche.

Marti, 26.09.2023, 11:17
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bia și Robert sunt în cunoaștere. Cei doi s-au ținut de mână în live

Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bia și Robert sunt în cunoaștere. Cei doi s-au ținut de mână în live

Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 sunt într-o cunoaștere. Află ce părere are doamna Anina despre apropierea lor.

Luni, 25.09.2023, 15:26
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

Un nou cuplu în casa Mireasa! Andreea și Bogdan din sezonul 8 s-au sărutat și formează oficial un cuplu.

Luni, 25.09.2023, 15:14
x