Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Antonio si Maria au făcut primul live cu susținătorii. Băiatul a fost întrebat dacă mama sa a acceptat căsătoria

Antonio și Maria au făcut primul live de când s-a terminat competiția Mireasa. Cei doi câștigători ai sezonului 7 Mireasa au răspuns la întrebările fanilor.

Colaj cu Antonio și Maria Galerie
Câștigătorii sezonului 7 Mireasa au ținut să le mulțumească tuturor celor care le-au fost alături | Antena 1 & Instagram

Antonio și Maria și-au rupt o oră din vacanța de la munte pentru a vorbi cu susținătorii lor. Câștigătorii sezonului 7 Mireasa au ținut să le mulțumească tuturor celor care le-au fost alături. De asemenea, tinerii proaspăt căsătoriți au răspuns la câteva dintre întrebările susținătorilor.

Desigur, printre întrebările susținătorilor s-au numărat cele legate de familia băiatului: „Vă dați seama că au acceptat căsătoria”, le-a spus băiatul.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Antonio a mers la el acasă, la scurt timp după finală. Ce imagine a postat din Constanța, orașul lui natal

De asemenea, băiatul a povestit un moment haios de acasă:

Antonio si Maria au facut primul live cu susținătorii. Cum a raspuns băiatul, întrebat dacă mama lui a acceptat căsătoria

„Când am ajuns acasă la mama m-am trezit de dimineață și m-am dus să vorbesc cu ei. Am intrat la ei în dormitor, am zis două cuvinte și apoi m-am ridicat de pe canapea și am dat să mă duc la mine în cameră să-mi iau lavaliera, că îmi era frică că-mi iau amendă”, a spus Antonio.

Cei doi au vorbit și despre perioada în care au fost despărțiți în casa Mireasa, băiatul recunoscând că se uita mereu cu coada ochiului la Maria:

„Eu știam că e îndrăgostit, dar nu voia să recunoască”, a spus Maria.

„După ce ne-am despărțit numai aranjată umbla. Numai ochelarii ăia la ochi”, a spus Antonio.

Totodată, tinerii au mărturisit că nu se așteptau să fie câștigătorii sezonului 7 Mireasa, gândindu-se că s-ar putea clasa pe locul 3.

„Nici nu speram. Nici nu mă gândeam. Și prima dată când m-ați pus în top a fost uimitor pentru mine”, a spus Maria.

Întrebat dacă mama lui Antonio a acceptat căsătoria, tânărul a răspuns inițial în glumă, apoi serios: „Nu, mama nu a acceptat. M-a dat afară din casă și acum trăiesc la Brașov pe străzi. Vă dați seama că a acceptat. Încă nu ne-am întâlnit cu toții pentru că sunt 3 zile de când am ieșit din casă. Eu am fost până la Constanța să pot să merg la munte, dar o să fie și acea întâlnire”.

Întrebat dacă s-a apropiat de Giulia să-i facă în ciudă Mariei, Antonio a răspuns:

„Sincer nici eu nu știu de ce m-am combinat cu Giulia. Era ca o scăpare. Trebuia să aleg”

De asemenea, Maria a ținut să precizeze că „Antonio și Amir se înțeleg foarte bine”.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Maria, imagini emoționante cu fiul ei, la scurt timp dupa ce ea și Antonio au câștigat marele premiu

Maria și Antonio sunt câștigătorii premiului de 40.000 de euro. Cei doi au spus „DA” în fața primarului, în Finala Mireasa de pe 10 iulie 2023.

Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante înainte să semneze certificatul de căsătorie.

„N-am să-ți promit pentru totdeauna, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața”, a spus Maria.

„Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, a spus Antonio.

Mireasa: Confesiuni. Ce a dezvăluit Simona Gherghe despre sezonul 8 Mireasa. Detalii din culise... Mireasa, sezon 7. Pe cine a susținut Denisa în Finală. Deși este prietenă cu Hatice, alta i-a fost preferința...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x