Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Când și-a cunoscut Anemona noul iubit, de fapt. Tânăra a dat detalii despre relația ei

Anemona i-a surprins pe fanii Mireasa când s-a afișat în online cu noul său iubit, la foarte scurt timp de la Finala unde a fost domnișoară de onoare.

Colaj cu Anemona și Antonio Galerie
Anemona i-a surprins pe fanii Mireasa cand a anunțat ca este intr-o relație, la un timp foarte scurt de la finala la care a fost domnisoara de onoare | Antena 1 & Instagram

Anemona a realizat o serie de întrebări și răspunsuri cu cei care o urmăresc pe rețelele sociale. Fosta concurentă a sezonului 7 Mireasa a răspuns curiozităților fanilor emisiunii.

Cele mai multe dintre întrebări s-au referit la relația de iubire a fetei. Tânăra s-a afișat la braț cu noul său iubit, la scurt timp de când a ieșit din casa Mireasa, fapt care i-a pus pe gânduri pe fanii care au întrebat cum de s-au petrecut evenimentele atât de repede. Anemona a clarificat situația, precizând că ea și iubitul ei se cunoșteau de mai mult timp.

Anemona nu a publicat o fotografie cu chipul bărbatului, motiv pentru care cei care o urmăresc pe rețelele sociale au întrebat-o ce are de ascuns. Anemona a precizat că iubitul ei nu este pasionat de fotografii și de aparițiile publice, însă la un moment dat va publica și o fotografie în care i se vede fața.

Până acum, Anemona a postat imagini în care bărbatul apare cu spatele, sau în care i se vede foar brațul.

Una dintre întrebările la care Anemona a răspuns a fost foarte directă, iar fata a oferit un răspuns ferm: „De ce nu vrei să-ți arăți iubitul? Se aude că e însurat”

„Nu îl expun pentru că nu îi place. Nu sunt datoare cu explicații, însă vă respect pe fiecare în parte și apreciez timpul pe care l-ați investit în mine, așa că o să vă răspund sincer. Aveți dreptate, se aud multe, eu nu le știu, le mai aflu de la oameni care îmi trimit mesaje, dar dacă era însurat mai postam eu din mașina lu sau poze chiar și cu spatele? Cred că „soția” (dacă ar avea), l-ar cunoaște din orice unghi. Plus că suntem din același oraș, ar fi imposibil să fie așa. Sper că am lămurit asta”, a răspuns Anemona.

Citește și: Anemona de la Mireasa sezonul 7, în cele mai sexy ipostaze la piscină. Cum a apărut în costum de baie și ce mai face în prezent

Anemona de la Mireasa, sezon 7, este într-o nouă relație

Întrebată cum de a intrat într-o relație, la un timp scurt după ce a părăsit casa Mireasa, Anemona a precizat că ea și noul ei iubit se cunosc de mult timp și că sunt din același oraș.

„Eu și iubitul meu ne știm de destul de mult timp, dar nu eram prieteni apropiați și nici nu aveam prieteni comuni. Asta făcea ca noi să ne vedem mai rar, întâmplător de cele mai multe ori”, a spus Anemona pe Instagram.

Citește și: Mireasa sezon 7, 15 mai 2023. Antonio și Anemona, mișcări și atingeri incendiare. Reacția ironică a Mariei

În sezonul 7 Mireasa Anemona nu a avut niciun cuplu, însă a ajuns până în finală. Tânăra a fost ultima concurentă intrata în concurs și nu a reușit să formeze o relație cu niciunul dintre cei care erau singuri a acel moment. Fata a avut un date cu Zain și un dans passional cu Antonio, însă nimic mai mult.

Anemona a fost singura finalistă a sezonlui 7 care nu s-a căsătorit. Ea s-a aflat într-o cursă de eliminare cu irina, unde fanii emisunii au ales cine a meritat, din punctul lor de vedere, să fie domnișoara de onoare din Finală. Anemona a fost cea aleasă să fie domnișoară de onoare în finala unde 5 cupluri s-au căsătorit.

Mireasa: Confesiuni. Andrei și Simona consideră că Maria și Antonio nu sunt un cuplu: ”Nu credem în dragostea și sinceri... Mireasa: Confesiuni. Andrei și Simona, despre imaginile cu patul intact din camera de hotel. Cum comentează...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x