Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe profilul lui Hatice după ce pe grupuri s-a scris că s-a despărțit de Mihai. Fata infirmă zvonurile

Pe grupurile Mireasa au apărut mai multe postări care anunțau despărțirea lui Hatice și a lui Mihai. Nimic mai fals. Cei doi sunt împreună, la Brăila.

Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe profilul lui Hatice după ce pe grupuri s-a scris că s-a despărțit de Mihai. Fata infirmă zvonurile Galerie
Pe grupurile Mireasa au apărut mai multe postări care anunțau despărțirea lui Hatice și a lui Mihai. Nimic mai fals. Cei doi sunt împreună, la Brăila. | Antena 1

Pe grupurile Mireasa au apărut mai multe postări care anunțau despărțirea lui Hatice și a lui Mihai. Nimic mai fals. Cei doi sunt împreună, la Brăila.

Mireasa sezon 7. Ce a apărut pe profilul lui Hatice după ce pe grupuri s-a scris că s-a despărțit de Mihai. Fata infirmă zvonurile

De-a lungul timpurilor, în mediul online au apărut zvonuri care au anunțat despărțirea unor cupluri de la Mireasa.

Nici Hatice și Mihai nu au scăpat de speculații. După Crăciun, pe grupurile dedicate emisiunii Mireasa au apărut postări în care se anunța despărțirea lor. Ulterior, unele publicații au preluat informația, cu toate că Hatice a infirmat în comentarii.

Pentru a lămuri lucrurile, fosta concurentă de la a postat imagini cu soțul său, de la Brăila. Cei doi au mers la patinoar cu prietenii și au vrut să fie clar pentru toată lumea că ei încă formează un cuplu.

Imaginile video au fost distribuite pe 28 decembrie 2023.

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7

Hatice a fost inițial contrariată și deranjată de afirmațiile lui Mihai, care a spus în filmulețul de prezentare că își dorește o femeie pe care să o domine, care să țină capul în pământ.

Ulterior, au mai existat clinciuri între cei doi și, în mod neașteptat, fata și-a arătat interesul pentru tânăr. Deși Mihai părea că o place, continua să o judece pentru trecutul ei.

Băiatul chiar a afirmat că femei ca Hatice a mai avut alături și că au fost simple aventuri. Deși deranjată, fata părea să nu poată sta departe de concurentul Mireasa.

Curând, Mihai și-a dat voie să facă ce simte și au format un cuplu. Momentele tensionate nu au lipsit, însă în ciuda tuturor piedicilor, ei nu au renunțat unul la altul.

Au mai adus în discuție cuvântul ”despărțire”, dar nu au putut să meargă mai departe. O singură dată, tensiunile dintre ei au culminat cu o scurtă separare, care a adus lacrimi pe obrajii amândoi.

Asta i-a făcut mai puternici și momentele de vulnerabilitate le-au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice și sincere. Nici măcar atunci când a aflat de trecutul tumultos al iubitului său, care a avut relații cu mai multe femei în același timp ce îl și susțineau financiar, nu a făcut-o pe Hatice să pună stop relației.

La scurt timp, cei doi s-au logodit. Mihai și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Hatice. Totul a fost de poveste, iar adrenalina a atins cote maxime căci logodna a avut loc după ce au sărit împreună cu parașuta.

Primul care a ajuns la sol a fost Mihai și, înarmat cu un buchet de flori și inelul de logodnă, a îngenunchiat în fața lui Hatice în momentul în care aceasta i s-a alăturat. Răspunsul a fost un ”DA” hotărât.

Sebaidin și Ada de la Mireasa au petrecut Crăciunul împreună. Cum s-au pozat cei doi și ce au spus fanii când i-au văzut... ”Minte! Nu l-am înșelat” Replica Roxanei după acuzațiile făcute de Paul. Ce s-a întâmplat între cei doi de s-a ajuns la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x