Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce surpriză a primit Hatice de ziua ei. Soția lui Mihai a împlinit 30 de ani

Hatice a împlinit 30 de ani și a avut parte de o surpriză de neuitat. Fosta concurentă a sezonului 7 Mireasa a primit o mulțime de urări frumoase.

Colaj cu Hatice Galerie
Hatice din sezonul 7 Mireasa a împlinit 30 de ani | Antena 1 & Instagram

Flori, baloane, tort, ursuleți și cadouri. Asta a găsit Hatice în casă, de ziua ei de naștere. Soția lui Mihai a publicat pe rețelele sociale imagini de la aniversarea celor 30 de ani ai săi.

Hatice are un tatuaj cu Mickey Mouse și a primit și un balon cu acest personaj de ziua ei.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Hatice și Mihai au spus adevărul despre zvonurile despărțirii și și-au aniversat relația alături de prieteni

Ce cadouri a primit Hatice de ziua ei. Cum a surprins-o Mihai

Printre cadourile primite de Hatice s-au numărat cercei, colier, încălțări.

Hatice a transmis pe rețelele sociale un mesaj de mulțumire pentru familie și cei dragi, precizând că este mulțumită de ceea ce a realizat până la 30 de ani, în special de căsnicia sa.

„Am ajuns la vârsta de 30 de ani! Sunt mândră de omul care am devenit, de ceea ce am realizat, de căsnicia mea, de tot ceea ce este în viața mea! Mulțumesc familiei mele, mulțumesc persoanelor minunate care mă înconjoară pentru că-mi sunteți alături necondiționat!”, a scris Hatice pe rețelele sociale.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Hatice și Mihai Grosu au sărbătorit un an de relație. Ce surpriză i-a pregătit tânăra soțului ei

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7

Hatice a fost inițial contrariată și deranjată de afirmațiile lui Mihai, care a spus în filmulețul de prezentare că își dorește o femeie pe care să o domine, care să țină capul în pământ.

Ulterior, au mai existat clinciuri între cei doi și, în mod neașteptat, fata și-a arătat interesul pentru tânăr. Deși Mihai părea că o place, continua să o judece pentru trecutul ei.

Citește și: Hatice și Mihai de la Mireasa s-au filmat în jacuzzi. Ce mai fac cei doi și cum au apărut în mediul online. Ce au anunțat

Băiatul chiar a afirmat că femei ca Hatice a mai avut alături și că au fost simple aventuri. Deși deranjată, fata părea să nu poată sta departe de concurentul Mireasa.

Curând, Mihai și-a dat voie să facă ce simte și au format un cuplu. Momentele tensionate nu au lipsit, însă în ciuda tuturor piedicilor, ei nu au renunțat unul la altul.

Au mai adus în discuție cuvântul ”despărțire”, dar nu au putut să meargă mai departe. O singură dată, tensiunile dintre ei au culminat cu o scurtă separare, care a adus lacrimi pe obrajii amândoi.

Asta i-a făcut mai puternici și momentele de vulnerabilitate le-au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice și sincere. Nici măcar atunci când a aflat de trecutul tumultos al iubitului său, care a avut relații cu mai multe femei în același timp ce îl și susțineau financiar, nu a făcut-o pe Hatice să pună stop relației.

La scurt timp, cei doi s-au logodit. Mihai și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Hatice. Totul a fost de poveste, iar adrenalina a atins cote maxime căci logodna a avut loc după ce au sărit împreună cu parașuta.

Primul care a ajuns la sol a fost Mihai și, înarmat cu un buchet de flori și inelul de logodnă, a îngenunchiat în fața lui Hatice în momentul în care aceasta i s-a alăturat. Răspunsul a fost un ”DA” hotărât.

Ce loc de muncă are acum Andrada de la Mireasa. S-a fotografiat chiar din cabinetul medical, unde le-a arătat tuturor me... Mireasa sezonul 5. Cum se înțelege Sabrina cu socrii săi, părinții lui Perneș. Fata a dezvăluit ce relație au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x