Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Cum a explicat Irina schimbul de replici pe care l-a avut cu Maria pe tema curățeniei: „Nu e un ton răutăcios”

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 7 iunie 2023 s-a discutat despre neînețelegerile fetelor din casa Mireasa.

Colaj cu Maria și Irina Galerie
În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 7 iunie 2023 s-a discutat despre neînețelegerile fetelor din casa Mireasa. | Antena 1

După ce în emisia live de Mireasa au existat discuții referitoare la curățenia din baie și Maria a recunoscut că și-a lăsat câteva haine împrăștiate, fata a avut o discuție cu Antonio în pauza publicitară,

„Doar hainele mele sunt în baia asta! Sâmbătă erau tone! S-a găsit vinovatul în tot și în toate! Eu! De mâine când o să mă roage: Îmi faci sprânceana? Mă dai cu blush? Îmi faci părul? Nu pot! Am haine de strâns! Îmi faci unghiile? Nu pot!”, a spus Maria.

Ce s-a întâmplat imediat după discuția despre curățenia din baie

„Tu ai obișnuit! Ai prea mult exces de zel! Câteodată ești foarte darnică și câteodată nu vrei să faci deloc! Găsește-ți echilibrul”, i-a spus Antonio Mariei.

Irina a chemat-o apoi pe Maria să-și ia hainele din baie: „Tot ai lăsat hainele acolo! Zici că exagerez! Papucii sunt împrăștiați! Eu exagerez”

„Extraordinar, Irino”, a spus Maria în timp ce își aduna hainele din baie.

„Și astea sunt ale Cătălinei”, a spus Irina arâtând spre alt teanc de haine.

„Nu! Toate sunt ale mele! Eu sunt singura care lasă”, a răspuns ironic Maria

„Nu ești. Și e a recunoscut”, a spus Irina.

Apoi, Irina i-a spus Anemonei: „Ai spus că nu-ți lași hainele în spate și sunt hainele tale!

„Da, pijamalale”, a răspuns Anemona.

Întrebată în emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de ce folosește un ton ridicat în conversațiile cu Maria, Irina a răspuns:

„Nu e un ton răutăcios. Situația asta s-a întâmplat constant. I-am zis într-un mod foarte drăguț și am văzut că nu face nimic, nu e mai atentă, nu adună după ce își alege ținuta”, a spus Irina.

„Irina, și eu am găsit haine de-ale tale când am făcut curățenie. Încălțămintea ta era pe material acum. Tu mi-ai găsit mie pijamalele dimineață și te-ai legat de ele”, a spus Anemona.

„Pentru că ai spus că tu nu-ți lași haine”, a răspuns Irina.

„Tu le spui pe un tot răutăcios, foarte urât. Nu suntem obligați să-ți suportăm răutățile”, i-a răspuns Anemona.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Raluca și Alex de la Mireasa, imaginile de la plajă cu care au înduioșat inimile tuturor. Cât de tandri s-au pozat cei d... Mireasa sezon 7, 8 iunie 2023. Hatice și Mihai au lipsit de la începutul emisiunii. Ce a spus Simona Gherghe despre abse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x