Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Hatice, surprinsă alături de Rocco Siffredi, celebrul actor din filmele pentru adulți

Seria dezvăluirilor despre concurenta Hatice a continuat și la emisiunea de la Antena Stars, Mireasa - Capriciile Iubirii. Gabriela Cristea a purtat o discuție cu Hatice în legătură cu o imagine care a apărut cu ea în prezența unui cunoscut producător și actor de filme pentru adulți, Rocco Siffredi.

Mireasa sezon 7. Hatice, surprinsă alături de Rocco Siffredi, celebrul actor din filmele pentru adulți Galerie
Mireasa sezon 7. Hatice, surprinsă alături de Rocco Siffredi, celebrul actor din filmele pentru adulți | Mireasa - Capriciile Iubirii

Pusă în fața unor acuzații grave în emisiunea Mireasa, Hatice a negat acel mesaj de la un presupus fost iubit care avea ca scop să dezvăluie telespectatorilor emisiunii o altă latură a concurentei.

După un atac de panică în urma celor întâmplate, Hatice și-a revenit și a discutat mult mai deschisă la emisiunea de la Antena Stars, Mireasa - Capriciile Iubirii. Gabriela Cristea a fost curioasă să afle mai multe detalii despre o poză pe care ea o are cu Rocco Siffredi, un cunoscut producător și actor al filmelor pentru adulți.

Ce spune Hatice despre întâlnirea cu Rocco Siffredi, un cunoscut producător și actor al filmelor pentru adulți

Hatice a fost deranjată de mesajul trimis de o persoană care, spune ea, se dă drept un fost iubit: “Am fost deranjată pentru că a fost adusă în subiect familia mea, după care a intrat în alt discurs”

Ce a spus despre ea nu a deranjat-o: “Nu, nu m-a deranjat absolut deloc. Nu știu cine este, mi-aș face o idee despre cine ar putea fi. Ori o iubită de-a lui fostu, ori o persoană care a stat ceva timp după mine și nu a avut nimic”.

Ea mai dezvăluit să fostul ei partener se ocupa cu a gestiona un număr de femei care prin act consimțit întrețineau relații în schimbul unor sume de bani, iar o anumită femeie ar fi transmis acel mesaj: “Fostul se ocupa cu asta. Da! Si oarecum ea a aflat de mine”.

Gabriela Cristea a întrebat-o pe Hatice dacă ea a avut legătură cu industria pentru adulți. Hatice a zis: “Repet, acea poză este făcută cu un actor. El e Rocco Siffredi. Rocco este un actor de filme pentru adulți, care a fost într-o discotecă, într-o noapte”.

Gabriela Cristea: Rocco?

Hatice: Rocco!

Gabriela Cristea: Mi se pare, așa, că Rocco îi spui unui prieten foarte apropiat. Poți să-i spui tot numele.

Hatice: Am spus de când ați arătat poza.

Gabriela Cristea: Mi s-a părut că ești destul de familiară.

Hatice: Ar fi sot bine!

Gabriela Cristea: Ar fi fost bine??

Hatice: Oarecum! Nu, glumesc!

"Aș vrea să înțeleg un lucru despre tine pentru că ne-am uitat și noi pe pagina ta de Instagram pentru că ai multe fotografii cu destul de mulți oameni din diverse industrii din astea, social media", spune Gabriela Cristea.

Ea a spus, de exemplu, că are poze cu oameni celebri care se duceau la discutecă și fie puneau muzică și ea făcea poze cu ei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 3 februarie 2023. O persoană care pretinde că este un fost iubit al lui Hatice i-a adus acuzații grave tinerei

Mireasa sezonul 6. Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Cosmin, după ce s-a zvonit că are o nouă iubită... Mireasa sezonul 6. Miruna, reacție dură din cauza unor persoane care doreau informații private de la ea. Ce a spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x