Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio au plecat din țară. Ce imagini au publicat cei doi soți și ce au spus anterior despre Amir

Maria și Antonio, câștigătorii sezonului 7 Mireasa, au plecat din țară și au publicat imagini pe rețelele sociale.

Colaj cu Antonio și Maria Galerie
Maria și Antonio au plecat din țară | Antena 1

Maria și Antonio s-au fotografiat inițial la aeroport, iar apoi au publicat un mic videoclip după ce au ajuns la destinație. Cei doi nu au precizat unde sunt, însă cel mai probabil se află în Anglia, acolo unde au mai spus că intenționează să meargă.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Maria și Antonio și-au ”înscenat” despărțirea: ”Dacă ăștia sunt câini, să nu le dăm niște oase?!”

Ce imagini au publicat Antonio și Maria de la Mireasa

De când au câștigat Finala sezonului 7 Mireasa, adică de pe 10 iulie 2023, cei doi nu s-au angajat, deoarece și-au propus să meargă să muncească în Anglia.

„Noi dorim să plecăm în Anglia, am rezolvat încurcăturile cu buletinul. Avem planuri de viitor și cu o afacere. Cât am stat acasă nu ne-am angajat pentru că aveam de gând să plecăm”, au spus cei doi soți la Antena Stars.

Despre fiul ei, Maria a spus că nu-l poate lua momentan în Anglia fiind cu școala, dar îl va lua după ce va aranja toate lucrurile acolo.

„Ajungând acolo, punând lucrurile la punct, o să-l luăm și pe Amir”, a spus soția lui Antonio.

„Anumite lucruri trebuie să sacrifice pentru că nu ai cum să le ai pe toate. Nu e sacrificat copilul. E o perioadă cu copilul”, a spus Antonio.

Citește și: Antonio și Maria, câștigătorii Mireasa sezon 7, au fost invitați la Mireasa, Capriciile Iubirii. Cum este viața lor în prezent

Maria şi Antonio sunt câştigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa

Maria și Antonio sunt câștigătorii sezonului 7 Mireasa. Cei doi au spus „DA” în fața primarului, în Finala Mireasa de pe 10 iulie 2023.

Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante înainte să semneze certificatul de căsătorie.

„N-am să-ți promit pentru totdeauna, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața”, a spus Maria.

„Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, a spus Antonio.

Maria și Antonio au intrat în competiția Mireasa pe data de 8 martie 2023, cu 2 luni mai târziu față de debutul sezonului 7. Intrarea lor în același timp în casă i-a făcut să se apropie.

Maria și Antonio s-au declarat pentru prima dată un cuplu pe 6 aprilie, după ce s-au sărutat pe canapea. Cei doi erau de câteva zile în tatonări, însă spuneau că și-ar dori să se sărute în ploaie, dar nu au mai așteptat acest fenomen meteo. Lucrurile nu au mers bine între ei. Irina, prietena amândurora atunci, era permanent prezentă în discuțiile lor de cuplu, iar în emisiune s-a pus problema unei atracții venite din partea Irinei pentru Antonio, lucru negat de toți cei trei implicați. O conversație între Zain și Maria l-a făcut pe Antonio să critice dubla măsură și să aducă în discuție despărțirea de iubită. Separarea s-a produs pe 14 aprilie când Antonio concluziona: „Dacă tu ceri ceva și nu poți să oferi, atunci avem o problemă! Acțiunile fiecăruia vor vorbi în continuare”.

Când casa Mireasa s-a împărțit în două pentru o săptămână: casa cuplurilor și casa celor singuri a fost momentul în care Maria și Antonio au ales să se apropie unul de celălalt din nou. Fata, care a mărturisit că la începutul parcursului ei în competiție nu reușea să se simtă în largul ei din cauza camerelor, i-a permis lui Antonio să o cunoască mai bine, iar la finalul lunii mai cei doi s-au sărutat în ploaie.

Cererea în căsătorie a fost una spontană, în lanul de lavandă. Băiatul s-a așezat în genunchi în fața Mariei și i-a oferit un inel improvizat, confecționat din lavandă, iar fetei nu i-a venit să creadă.

După momentele grele pe care le-au traversat împreună, Maria și Antonio au decis să se căsătorească în Finala sezonului 7 Mireasa.

Mireasa sezonul 8, 14 noiembrie 2023. Imagini cu Bogdana și Liviu la Poiana Brașov. Cum au petrecut cei doi... Mireasa, sezon 6. Ce mai face doamna Flori, mama lui Valentin. Ce a postat în online: „Sunt oameni care te-ar distruge”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x