Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Mihai și Hatice, prima apariție televizată după o perioadă de absență. Ce au anunțat cei doi soți

Mihai și Hatice au fost invitați la emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, unde au dat câteva detalii despre viața lor de după competiția Mireasa.

Colaj cu Mihai și Hatice Galerie
Hatice și Mihai din sezonul 7 Mireasa au povestit ce au mai făcut de când s-au căsătorit în Finala Mireas de pe 10 iulie 2023 | Antena 1

Hatice și Mihai din sezonul 7 Mireasa au venit însoțiți de cățelușul lor la Antena Stars. Cei doi au anunțat că vor apărea în curând în emisiunea Familia Mireasa. Povestea continuă, emisiune care se vede sâmbătă și duminică de la 19:00 la Antena Stars.

Hatice și Mihai din sezonul 7 Mireasa, despre viața lor din afara casei Mireasa

"Viața noastră acum este foarte ok, foarte liniștită, cu job-ul, cu vacanțe, cu tot ce se poate în afara casei.", a spus Hatice.

"La noi este bine, suntem noi doi, stăm singuri, ne plimbăm, muncim. În viața de zi cu zi este cam la fel (n.r. ca în casa Mireasa). Mai sunt și certuri, și împăcări”, a spus Mihai.

Citește și: Ce mai fac Simona și Andrei de la Mireasa. Cum au apărut în mediul online alături de Hatice și Mihai, după o absență îndelungată

„E mult mai bine acasă la noi decât în casa Mireasa, dar suntem recunoscători pentru că acolo ne-am întâlnit”, a spus Hatice.

Întrebați dacă plănuiesc să facă nunta religioasă, Mihai și Hatice au precizat că speră că la anul vor face acest eveniment. De asemenea, cei doi au anunțat că vor participa la emisiunea Familia Mireasa. Povestea Continuă.

„Ne pregătim să filmăm un nou episod pentru Familia Mireasa. Povestea Continuă”, a anunțat Hatice.

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7

Hatice a fost inițial contrariată și deranjată de afirmațiile lui Mihai, care a spus în filmulețul de prezentare că își dorește o femeie pe care să o domine, care să țină capul în pământ.

Ulterior, au mai existat clinciuri între cei doi și, în mod neașteptat, fata și-a arătat interesul pentru tânăr. Deși Mihai părea că o place, continua să o judece pentru trecutul ei.

Băiatul chiar a afirmat că femei ca Hatice a mai avut alături și că au fost simple aventuri. Deși deranjată, fata părea să nu poată sta departe de concurentul Mireasa.

Curând, Mihai și-a dat voie să facă ce simte și au format un cuplu. Momentele tensionate nu au lipsit, însă în ciuda tuturor piedicilor, ei nu au renunțat unul la altul.

Au mai adus în discuție cuvântul ”despărțire”, dar nu au putut să meargă mai departe. O singură dată, tensiunile dintre ei au culminat cu o scurtă separare, care a adus lacrimi pe obrajii amândoi.

Asta i-a făcut mai puternici și momentele de vulnerabilitate le-au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice și sincere. Nici măcar atunci când a aflat de trecutul tumultos al iubitului său, care a avut relații cu mai multe femei în același timp ce îl și susțineau financiar, nu a făcut-o pe Hatice să pună stop relației.

La scurt timp, cei doi s-au logodit. Mihai și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Hatice. Totul a fost de poveste, iar adrenalina a atins cote maxime căci logodna a avut loc după ce au sărit împreună cu parașuta.

Primul care a ajuns la sol a fost Mihai și, înarmat cu un buchet de flori și inelul de logodnă, a îngenunchiat în fața lui Hatice în momentul în care aceasta i s-a alăturat. Răspunsul a fost un ”DA” hotărât.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Irina, mesaj neașteptat pentru Hatice. Ce a spus acum despre cea cu care a avut un conflict în competiție

Mireasa sezonul 9, 1 februarie 2024. Cine e Iuliana și ce poveste are. Liviu a ținut să fie primul care-și spune părerea... Unde au ajuns Ana și Daniel de la Mireasa. S-au pozat într-un loc exclusivist pe care l-au numit „Acasă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x