Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 10 noiembrie 2023. Sergiu s-a despărțit de Madi. Fata a ieșit desculță pe porți: „M-ai sfâșiat! Încă te iubesc”

În gala live de Mireasa de pe 10 noiembrie 2023 au fost difuzate imagini cu Sergiu în timp ce s-a despărțit de Madi și cu fata în timp ce a ieșit pe porți.

Colaj cu Sergiu și Madi Galerie
Sergiu s-a despărțit de Madi. Fata a ieșit desculță pe porți: „M-ai sfâșiat! Încă te iubesc” | Antena 1

Sergiu a văzut imagini cu Madi și Horia ținându-se de mână în vacanță și a aflat că bărbatul s-a înscris în sezonul 8 al emisiunii, la 2 zile de la debutul acesteia. Fata i-a spus de mai multe ori lui Sergiu că între ea și Horia e doar o prietenie.

Sergiu a țipat la Madi, iar apoi i-a cerut despărțirea:

„Ai distrus un suflet! M-ai distrus pe mine! Ăsta era scopul! Să veniți amândoi în emisiune! Dacă se fac eliminări pe mine mă puneți! Nu mai suport să stau aici”, a spus Sergiu.

Madi a ieșit desculță pe porțile emisiunii Mireasa, după ce Sergiu s-a despărțit de ea

„Îți mulțumesc că am trăit clipele astea alături de tine. Dar între noi nu poate să mai fie nimic. Îți mulțumesc! Încă te iubesc! Ai fost lumina ochilor mei! M-ai sfâșiat! Vreau să plec mâine! Dacă nu, o să mă descalific! Pricepi că toată viața mi-ai distrus-o?”, i-a spus Sergiu lui Madi.

„Îmi vine să ies pe poarta aia! Chiar asta o să fac! Mie mi-a ajuns și sub același acoperiș cu tine nu pot să stau! Am înțeles! Te iubesc!”, a spus Madi înainte de a ieși pe poarta emisiunii desculță.

Sergiu a privit-o și aproape că a leșinat. Madi s-a întors și a vorbit cu mama ei la telefon.

În gala live de Mireasa Sergiu a spus că nu poate trece cu vederea faptul că Madi i-a ascuns lucruri despre Horia.

Madi s-a aflat pe canapea și a spus că nu mai ar eputere să lupte: „Dacă Sergiu vrea să pună punct eu cu el sub același acoperiș nu am cum să stau. Departe de el nu pot să stau”, a spus fata.

În gală Sergiu a vorbit la telefon cu mama lui. Băiatul și-a menținut poziția de a pune punct relațiie cu Madi:

„Eu dacă o să-mi fac o familie cu fata asta o să-I reproșez mereu peste ani și ani. Nu o să-mi dispară din minte imaginile pe care le-am văzut aici”, a spus Sergiu.

„Orice decizie ai lua eu sunt aproape de tine. Eu o să fiu alături de tine. Datoria mea de mamă a fost ca eu să-ți deschid ochii. Dac Madi vrea să-și repare greșeala, tu faci ce vrei. Nu mai suferi atât și nu te îmbonăvi! Fericirea mea ești tu!”, a spus mama lui Sergiu.

Cum au apărut Sergiu și Madi în gala Mireasa, după despărțire. De ce nu a primit fata o sancțiune, deși a încălcat regulamentul

„A venit momentul când eu iau o decizie. Simt să pun stop aici. E o decizie care o să-mi facă mie bine”, a conchis Sergiu.

Simona Gherghe i-a spus lui Sergiu că îl lasă până luni să se mai gândească, rugându-l să nu mai ridice tonul la Madi.

Deși a încălcat regulamentul, fata nu a primit o sancțiune, având în vedere starea ei de sănătate:

„Madi, ai încălcat regulamentul. Dar având în vedere că starea ta de sănătate era una rea, ai stat cu o perfuzie 2 ore și medicii au confirmat că ai fost tulburată, motiv pentru care ai putut să te întorci și n-ai primit nicio sancțiune”, a spus Simona Gherghe.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 8, 10 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat la task-ul Cabina Telefonică. Ce momente dificile au existat... Mireasa sezon 8, 10 noiembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Andy și Adrian. Cine părăsește competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x