Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 21 septembrie 2023. Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei. Simona Gherghe: „E mult prea mult”

Doamna Anina i-a adus injurii Biei în casa Mireasa, iar în emisia live de pe 21 septembrie 2023 prezentatoarea Simona Gherghe a intervenit pentru a-i atrage atenția mamei lui Robert.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Doamna Anina, vorbe greu de reprodus la adresa Biei | Antena 1

După ce a ieșit din platoul Mireasa, Capriciile Iubirii, doamna naina a trântit ușa și a început să-i aducă injurii Biei: „M-am speriat rău!”, au exclamat fetele când au auzit „furtuna” provocată de mama lui Robert. „N-am ajuns eu bălăcărită”, a strigat doamna Anina.

Doamna Anina și-a făcut bagajele și apoi a intrat în casa băieților pentru a-l căuta pe Robert.

„Vreau să vorbesc cu Robert! Nu mă interesează niciun regulament! Am bagajele făcute!”, a spus doamna Anina în timp ce se afla în casa băieților, fără să-i fie permis.

Bogdana s-a dus pe terasă la doamna Anina să-i spună să nu se mai streseze. Doamna Maria, Liviu și doamna Lucica au venit și ele să o calmeze pe doamna Anina.

„Pentru o obsedată nu plec. Mi-am revenit. M-am calmat”, a spus apoi doamna Anina.

Doamna Anina i-a adus injurii Biei. Cum a taxat-o Simona Gherghe, în direct la Mireasa

În emisia live de Mireasa de pe 21 septembrie 2023 Simona Gherghe a taxat vorbele doamnei Anina:

„Foarte urât! E mult prea mult! Cum puteți să o faceți proastă, parașută! Acum cum pe dumneavoastră v-a deranjat jocul ăla... și fata asta are o mamă. Cum credeți că se simte mama fetei? Spuneți Înger Îngerașul Meu și apoi le faceți proaste și parașute! Nu așa se face! Trebuie să nu mai priviți lumea de sus. Cred că rolul celor mai citiți este să-i ajute și pe ceilalți! Nu dispreț! Nu aroganță”, a spus Simona Gherghe.

„Mai trebuie vorbit și pe limbajul fiecăruia”, a răspuns doamna Anina.

„Mi se pare că ai luat-o personal. A fost un subiect prea mic”, a spus Robert.

„Cred că trebuie să mulțumim producătorilor ă au avut atâta bun simț să nu dea tot comentariul dumneavoastră, doamna Anina! Aveți dublă personalitate... acum râzi, acum plângi! De ce nu sunteți aceeași persoană? Asta mă deranjează maxim! Ai lovit și în mine și în Crina pentru că te-am rugat să nu te enervezi că-ți crește tensiunea”, a spus doamna Mirela.

După scandalul cu doamna Anina Bia a cerut și ea asistență medicală. Băieții au discutat despre situație:

„Mie mi se are de prost gust să vorbești așa de o persoană, când eu nu am vorbit urât de ele. Mie mi se pare deplasat ce s-a întâmplat”, a spus Robert.

„Eu pe Daria aș fi fost supărat”, a spus Sergiu.

În emisia live de la Mireasa Bia a ținut să povestească ce a însemnat acel joc, de fapt:

„Când ne-am jucat acel joc,când am zis de curaj a fost o glumă despre ce spunea Alina despre băieții care n-au curaj să vină la noi. Nu am dorit să-l punem pe Robert într-o lumină proastă. Trebuia privită ca pe o glumă proastă. A fost efectiv un joc, poate negândit”, a spus Bia.

„Tu, Bia, îmi spui mereu să am grijă ce vorbesc că tot se interpretează”, a spus Robert.

Simona Gherghe i-a atras atenția doamnei Anina că un om matur, mai ales un cadru didactic ar trebui să-și poată controla furia și să nu se exprime despre fete că : „Una e proastă, alta e șmecheră”.

„Este reacție contra reacție. E foarte ușor de spus despre autocontrol. Avem alegeri în viață despre cum vorbim cu alții”, a explicat doamna Anina.

Mireasa, sezonul 3. Izabela, imagine înduioșătoare cu fetița ei și a lui Blaze. Cum au fost pozate cele două... Mireasa, sezon 8. Mama Dariei a intrat în direct. Ce părere are despre cunoașterea fetei cu Marius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x