Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 24 octombrie 2023. Băieții și fetele au petrecut alături de noii concurenți, Luiza și Andy. Ce gest a făcut Liviu

Intrarea în competiția Mireasa a noilor concurenți, Luiza și Andy, a fost prilej de distracție în ambele case. Luiza a petrecut noaptea în casa băieților, iar Andy în casa fetelor.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Venirea noilor concurenți în casa Mireasa a fost prilej de petreceri pentru fete și băieți | Antena 1

Băieții i-au pregătit o surpriză Luizei cu ocazia zilei sale de nașetere. După ce au cinat cu toții, Adrian a invitat-o pe Luiza să-I ofere bomboane și flori de ziua ei, din partea susțiătorilor lui. În tot acel timp, ceilalți băieți au adus bomboane și prăjituri și i-au pregătit o surpriză fetei care a împlinit 24 de ani.

Venirea noilor concurenți în casa Mireasa a fost prilej de petreceri pentru fete și băieți

După ce i-au cântat „La mulți ani” Luizei, băieții alături de invitata lor au început să danseze, iar imaginile de la petrecere au apărut în plasma în casa fetelor. Liviu s-a retras rapid în cameră. Întrebat de Simona Gherghe dacă a mers la somn devreme ostentativ, pentru a nu-i da motive de gelozie Bogdanei, băiatul a răspuns că și-a dorit doar puțin timp cu el însuși.

Fetele, care l-au avut ca invitat pe Andy, au petrecut și ele. În casa fetelor a răsunat muzică italiană, după ce au servit paste la cină. Tânărul a dansat cu Daria, însă când a fost întrebat în live de Simona Gherghe către ce fată s-ar îndrepta, noul concurent a spus că mai are nevoie de câteva zile pentru a-și da seama. Despre fete, Andy a spus că sunt toate superbe, din toate punctele de vedere. Bogdana a fost cea care s-a retras cel mai repede de la petrecere.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 8, 24 octombrie 2023. Simona Gherghe, anunț important. Ce se va întampla în casă: „E oficial”... Mireasa, sezon 8. Cum a reacționat Ioana când a aflat ce studii are și cu ce se ocupă Marius. Ce a aflat despre trecutul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x