Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Bogdana, reacție furibundă după scrisoarea pentru Liviu. Vorbe grele față de doamna Lucica

Bogdana s-a supărat după scrisoarea în care bunica lui Liviu a atras atenția că fata a fost secretoasă în cele două săptămâni în care a stat în casa lor.

Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Bogdana, reacție furibundă după scrisoarea pentru Liviu. Vorbe grele față de doamna Lucica Galerie
Bogdana, reacție furibundă după scrisoarea pentru Liviu.

„Liviu, cred că certificatul de naștere îți trebuie să te căsătorești. Gândește-te bine dacă faci acest lucru în emisiune. Nu intrați în conflicte cu alte cupluri. Liviule, pe maică-ta ai pus-o la colț să nu mai vorbească. Bogdana a fost secretoasă cu noi. Să te gândești la viitorul tău. Să fii mai liniștit. Prietenii tăi sunt rezervați”, sunt câteva dintre cuvintele pe care le-au scris tatăl și bunica lui Liviu.

Bogdana și Liviu s-au certat cu doamna Lucica după emisia live de Mireasa de ieri.

Bogdana și Liviu s-au certat cu doamna Lucica în casa Mireasa

„Au vorbit foarte aiurea. Eu am povestit tot despre mine. Greșeala a fost a mea că m-am dus acolo că nu trebuia să fac asemenea tâmpenie. Nu trebuia să mă duc”, a spus Bogdana.

„Și de cerți cu mine acum?”, a spus Liviu.

„Ea e foarte supărăcioasă. Bogana se supără foarte repede din orice”, a spus Doamna Lucica, iar reacția Bogdanei a fost una furibundă la auzul acestor vorbe.

„A, da? Fac urât! Lăsați-mă d...u în pace”, a spus Bogdana nervoasă.

Doamna Lucica a încercat să stea de vorbă cu cei doi, iar Bogdana a considerat că mama iubitului ei insinuează niște lucruri jignitoare despre ea.

„Mama e incultă. Mama nu știe ce să vorbească. Nu gândește ce scoate pe gură. Știe doar să plângă”, a spus Liviu.

„Eu nu mai vorbesc cu ea. Când am ieșit din casă toată lumea mi-a zis că nu a făcut Liviu cât a făcut maică-sa”, a spus Bogdana.

Liviu s-a enervat și a trântit ușa, spunând niște vorbe grele despre mama sa.

„Mama nu înțelege nimic. Parcă e fantomă. Nu poate să mai poarte o discuție. Nu fi supărată! Nu pot să-i iau în nume de rău. Nu au făcut-o cu răutate ci cu inconștiență. mă enervează că sunt proști”, a spus Liviu.

„Maică-ta zice niște vorbe care n-au sens”, a spus Bogdana.

În emisia live de Mireasa de pe 27 ocotombrie 2023 doamna Lucica a spus că au discutat și problemele s-au rezolvat.

„Eu am greșit ieri. Am exagerat simțindu-mă jignită pentru acea scrisoare. eu am discutat cu doamna Lucica aseară și am clarificat lucrurile. M-au deranjat că eu le-am spus mult elucruri lor afară și nu am înțeles de unde cuvintele acelea. N-aveau sens”, a spus Bogdana în live le Mireasa.

Liviu i-a cerut scuze mamei sale pentru cuvintele grele.

Mama Bogdanei a vorbit la telefon cu fiica ei

Mama Bogdanei a transmis un mesaj în care a spus despre fiica ei că „Locul ei nu este în această familie. Nu poți avea încredere în oricine” și ulterior fata și mama ei au avut o discuție telefonică:

„Nu era cazul să intre în direct. Eu am înțeles că prietenii lui sunt dezamăgiți. Deci vă înțelegeți bine? Eu nu pot să mă bag pentur că nu cunosc. Măi mama, prin faptul că el te-a vrut într-un loc, înseamnă că el e foarte gelos”, a spus mama Bogdanei, iar fata s-a enervate din nou.

„Poți să nu mai suni în viața asta niciodată. Părerea ta pentru mine nu contează”, a spus Boigdana.

„Eu nu te-aș fi deranjat dacă bunica ta nu-mi spunea că ai fost jignită de tatăl lui Liviu”, a spus mama Bogdanei.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Ioana și Marius s-au delcarat într-o cunoaștere. Cum a reacționat Andrei... Mireasa sezonul 6. Miruna și-a făcut o operație estetică. Ce zonă a ales să îmbunătățească fosta soție a lui Cosmin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x