Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Cine intră în cursa de eliminare. Mamele și băieții au făcut nominalizări

Mamele au nominalizat o fată pentru eliminare în gala Mireasa de pe 27 octombrie 2023. De asemenea, băieții s-au nominalizat între ei pentru eliminare.

Colaj cu Gabriela Cristea și concurenții Mireasa Galerie
Andrei și Andreea de la Mireasa intră în cursa de eliminare până săptămâna viitoare | Antena 1

Cele cinci mame din casa Mireasa au fost invitate de Gabriela Cristea să voteze o fată pentru eliminare. Doamna Lucica, doamna Mirela, doamna Anina, doamna Maria și doamna Crina au scris pe hârtie numele unei fete despre care considră că nu-și mai are locul în casa Mireasa.

Gabriela Cristea a ținut să precizeze că Luiza are imunitate și nu poate fi votată de mame pentru eliminare, având în vedere că nu are nici măcar o săptămână de când a intrat în competiție.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ioana a făcut o alegere între Marius și Andrei. Cu cine a apărut de mână la Mireasa, Capriciile Iubirii

Ce nominalizări au făcut mamele din casa Mireasa

Doamna Crina a nominalizat-o pe Andreea: „Nu aveam multe variante. Având în vedere că cele mai multe dintre fete sunt în cuplu”

Doamna Anina a nominalizat-o Andreea: „Acum două săptămâni am votat-o pe Daria pentru că voi erați singure. Din partea ta nu mai văd să iasă ceva aici la matrimonial”.

Doamna Lucica a nominalizat-o pe Daria: „Sunt două opțiuni. Ea și Andreea. Este foarte greu”.

Doamna Maria a nominalizat-o pe Daria: „Eu susțin că Daria are pretenții foarte mari și băieții din casă nu se ridică la nivelul pretențiilor ei”.

Doamna Mirela a nomincalizat-o pe Andreea: „Nu erau decât aceste două opțiuni”.

Andreea a primit 3 voturi din partea mamelor.

Citește și: Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Bogdana a vorbit la telefon cu mama ei. De ce i-a spus: „Poți să nu mai suni niciodată”

Ce nominalizări au făcut băieții din casa Mireasa

Gabriela Cristea i-a invitat pe băieți să-și exprime votul în scris, cu precizarea că Andy și Alex, fiind concurenți noi, au imunitate și nu pot fi nominalizați.

„Sper că sunteți pregătiți. Domnilor, indiferent de cât de greu vă va fi va trebui să scrieți numele unui băiat care ar trebui să plece din casa Mireasa. Alex și Andy au imunitate. Știu că este un vot greu. Din păcate e dicil, dar asta este situația”, i-a anunțat Gabriela Cristea pe băieți.

Ce nominalizări au făcut băieții în gala Mireasa de pe 27 octombrie 2023.

Andrei l-a nominalizat pe Marius: „Din motive evidente aș zice”.

Andy l-a nominalizat pe Marius: „Am găsit în vorbele lui agresive un motiv”.

Alex l-a nominalizat pe Bogdan: „A zis că el e pregătit să iasă”.

Sergiu l-a nominalizat pe Andrei: „L-am întrebat dacă crede că poate cunoaște o altă fată și a zis că nu”.

Bogdan l-a nominalizat pe Andrei: „A spus că singurul lui scop în emisiune este Ioana”

Daniel l-a nominalizat pe Andrei: „Am votat în urma materialelor pe care le-am văzut azi”

Adrian l-a nominalizat pe Andrei.

Robert l-a nominalizt pe Adrian: „La mine a fost un vot prin eliminare între cei 3 băieți singuri”

Marius l-a nominalizat pe Andrei.

Liviu l-a nominalizat pe: Andrei.

Andrei a primit 6 nominalizări din partea colegilor de competiție.

Andrei și Andreea intră în cursa de eliminare până săptămâna viitoare. Fanii Mireasa pot vota pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1, în dreptul emisiunii Mireasa.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa, sezonul 6. Gabriela și-a botezat fiul. Fosta parteneră a lui Valentin a publicat primele imagini de la momentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x