Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 8 septembrie 2023. Ce fete intră în cursa de eliminare. Mamele au făcut nominalizări

Două fete au intrat la cursa de eliminare în gala Mireasa de vineri, 8 septembrie 2023. Publicul decide cine părăsește competiția.

Colaj cu simona Gherghe Galerie
Două fete au intrat în cursa de eliminare de la Mireasa. Ce decizie are de luat publicul | Antena 1

Fanii Mireasa au la dispoziție o săptămână să voteze la cursa de eliminare disponibilă pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Una dintre fetele aflate în cursa de eliminare va părăsi casa Mireasa.

Mamele au nominalizat câte o fată pentru eliminare.

Fata de pe ultimul loc din clasamentul publicului intră la cursa de eliminare cu fata nominalizată de mame

„Criteriile ar fi următoarele: ori nu se potrivește formatului emisiunii, ori nu se potrivește băiatului dumneavoastră. E prima oară în acest sezon când mamele nominalizează o fată”, a spus Simona Gherghe înainte ca mamele să scrie pe foaie numele fetei care să plece din casa Mireasa.

Doamna Crina a nominalizat-o pe Bianca: „Consider că se integrează mai greu și apar discuții între fete, între mame”

Doamna Lucica spune că ar trebui să părăsească emisiunea Bianca: „Îmi pare foarte rău să o nominalizez, dar eu zic că ea nu și-a găsit aici băiatul potrivit. A spus că nu-i place niciun băiat”

Doamna Mirela a nominalizat-o pe Bianca pentru eliminare: „Și mie îmi pare rău. Nu cred că a fost pregătită. Am constatat că nu are încredere în ea absolut deloc. Probabil afară o să aibă mai multe șanse”

Madi și Bianca sunt în cursa de eliminare

Doamna Anina o nominalizează pe Bianca: „Nu s epoate adapta cu noi. Nu se poate adapta acestui format de emisiune. Mie personal nu îmi place să existe atât de multe tensiuni”

Doaamna Maria o nominalizează pe Bianca: „Consider că nu s-a putut acomoda în casă”.

„Mă și așteptam. Nu e o noutate. Nu mi se pare corect ca cineva să mă judece fără să mă cunoască. Nu cred că am deranjat pe nimeni”, a spus Bianca.

Madi este cea de pe ultimul loc. Madi și Bianca sunt în cursa de eliminare până săptămâna următoare.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezon 8, 8 septembrie 2023. Eliminare directă! Cine este primul băiat care părăsește competiția... Mireasa sezonul 8, 8 septembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x