Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 9 noiembrie 2023. Bia i-a spus lui Robert ce o nemulțumește la doamna Anina: „M-a făcut în toate felurile”

Bia a avut o discuție cu Robert, mărturisindu-i că nu se poate apropia da mama lui, după ce a „făcut-o în toate felurile”. Băiatul și-a înțeles iubita.

Mireasa sezon 8, 9 noiembrie 2023. Bia i-a spus lui Robert ce o nemulțumește la doamna Anina: „M-a făcut în toate felurile” Galerie
Bia i-a spus lui Robert ce o nemulțumește la doamna Anina | Antena 1

În emisia live de Mireasa de pe 9 noiembrie 2023 a fost difuzat un dialog purtat între Bia și Robert. Fata i-a mărturisit băiatului că ea consideră că doamna Anina se „victimizează” și că nu ar trebui să aibă pretenții de apropiere și de încredere, după toate jignirile pe care i le-a adus de-a lungul emisiunii.

Bia: Primul lucru pe care nu accept să-l mai zică în live e că e tolerată de mine. Hai să nu mai fim falși. M-a făcut în toate felurile. Nici eu nu pot să accept ca mama ta să mă facă în toate felurile

Robert: Ea te-a jignit în emisiunea asta... vai de viața mea

Bia: Cum pot să te cred când vii să mă iei în brațe?

Robert: I-am zis că nu poate să aibă pretenții de la tine după tot ce ți-a zis.

Cum a reacționat doamna Anina când a văzut ce au discutat Robert și Bia despre ea

„Eu pe mama mea nu am jignit-o. Ea a zis că suntem proști. Eu nu accept”, a spus băiatul în live.

„O tiradă de vorbe să ieși tu bine. E ok... Dragoste cu sila nu se poate... Sunt de acord. Într-adevăr, noi nu rezonăm. Am avut o înțelegere, dar... Măi fată, tu în afară de a mă pune pe mine la zid ce faci? Ei un adevăr de la mine și-l expandezi! Vreau să fiu lăsată în pace. Când eu m-am dus la Bia cu lacrimi în ochi și i-am zis să mă ierte, mi-a zis da da da. Nu-ți place de mine și asta e. Nimic din suflet. Nu ți-ai cerut niciodată iertare. Tu ca fată tânără n-ai ceda”, a spus doamna Anina în live.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 9 noiembrie 2023. Horia s-a înscris în emisiune. Sergiu a văzut fotografii cu Madi și bărbatul din vaca... Mireasa sezon 8, 9 noiembrie 2023. Mama unui băiat a intrat în casă. Despre cine este vorba: „Nu cred așa ceva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x