Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 9 noiembrie 2023. Simona Gherghe, anunț important pentru concurenți. Ce se va întâmpla în casă

Simona Gherghe le-a promis concurenților sezonului 8 Mireasa un anunț important. Prezentatoarea a făcut anunțul la finalul emisiei live de pe 9 noiembrie 2023.

Simona Gherghe la Mireasa Galerie
Simona Gherghe a anunțat că urmează task-ul cabinei telefonice | Antena 1

Simona Gherghe a făcut un anunț important la finalul emisiei live de Mireasa de pe 9 noiembrie 2023. Prezentatoarea a dat vestea pe care toți o așteptau.

„Astăzi este o zi foarte mare. Din păcate nu puteți să vă faceți bilanțul zilei în această seară. Are loc cel mai imortant task al emisiunii. Task-ul cabinii telefonice are loc în această seară! Recordul îi aparține Gabrielei din sezonul 6. E de 9 ore și 41 de minute. Gabriela e acum o tânără și frumoasă mămică. Iar anul trecut Antonio a câștigat cu 6 ore și jumătate. Odată cu cabina telefonică vine și un premiu pe măsură. Abia aștept! Uitați-vă pe AntenaPLAY! Va fi o noapte albă în casa Mireasa”, a anunțat Simona Gherghe în emisia live de pe 9 noiembrie 2023.

Simona Gherghe a anunțat când are loc task-ul cabinei telefonice din sezonul 8 Mireasa

Cu toții știu că premiul este o noapte la hotel, fără camere.

Astfel, în această seară, concurenții Mireasa vor alerga către cabina telefonică. Cine va reuși să intre în cabină va încerca să rămână acolo cât mai mult. Efortul va fi unul extrem de mare. Ultimul care va reuși să rămână în cabina telefonică va putea să meargă alături de partener sau parteneră la hotel, unde vor petrece o noapte în intimitate.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 9 noiembrie 2023. Imaginile cu Madi care contrazic ceea ce a spus despre Horia. Sergiu: „M-ai mințit”... Mireasa, sezon 3. Andreea Grădinaru a vorbit pentru prima dată la TV despre divorțul de Marian. Ce s-a întâmplat, de fap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x