Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Bogdana, mesaj dur după ce ea și Liviu s-ar fi despărțit: „O să rămân singură până când...”

Bogdana și Liviu și-au șters pozele de cuplu, iar băiatul a plecat din țară. Tânăra a publicat o melodie cu un mesaj clar, precizând că va rămâne singură până când va întâlni pe cinva care să gândească așa cum se arată în versurile piesei.

Colaj cu Bogdana și Liviu Galerie
Bogdana, mesaj dur după ce ea și Liviu s-ar fi despărțit: „O să rămân singură până când...” | Antena 1

Bogdana dă de înțeles că motivul despărțirii ar fi comportamentul lui Liviu. Fosta concurentă a sezonului 8 Mireasa a publicat pe contul ei de Instagram mesajul: „O să rămân singură până o să găsesc pe cineva care gândește așa”.

Versurile melodiei sunt foarte clare, iar Bogdana dă de înțeles că Liviu ar fi fost opusul bărbatului serios, care se gândește la familie și la casă.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Bogdana și Liviu și-au șters pozele de cuplu, iar băiatul s-a filmat din aeroport. Ce se întâmplă cu cei doi

Bogdana, mesaj dur după ce ea și Liviu s-ar fi despărțit: „O să rămân singură până când...”. Fosta concurentă Mireasa a dat de înțeles care ar fi motivul separării

Articolul continuă după reclamă

Bogdana spune că va rămâne singură până când va găsit un bărbat chibzuit și fidel, care să strângă bani pentru casă, nu pentru șpriț și care să se gândească la familie.

„O să punem bani de casă, nu-i mai sparg pe șpriț și ghete
Și-o să te iau de nevastă, nu-mi mai scriu cu alte fete
Am inelu-n minte, tre' să-mi fac curaj
O să stau mai mult cu tine, mai puțin cu anturaj
Mamă, o să fac copii, vreo 2 să semene cu mine mic”, sunt verusrile melodiei la care face referire Bogdana.

Liviu și Bogdana s-au căsătorit în Finala sezonului 8 Mireasa, cei doi mărturisindu-și dragostea profundă. Tinerii păreau foarte îndrăgostiți în imaginile publicate pe rețelele sociale, însă de curând acestea au fost șterse, sau ascunse, de pe profilurile lor de Instagram.

La scurt timp după ce au participat la o nuntă împreună și s-au pozat în ipostaze tandre, Bogdana și Liviu și-au șters fotografiile de cuplu de pe conturile lor de Instagram. Cei doi nu au anunțat dacă s-au despărțit sau încă sunt împreună, însă băiatul s-a filmat de unul singur în aeroportul din Craiova ținând un bagaj în mână și buletinul. „Ne vedem mai târziu”, a scris Liviu în dreptul imaginilor din aeroport. Cei doi încă se umăresc reciproc pe rețelele sociale.

Cum a început povestea dintre Liviu și Bogdana de la Mireasa sezonul 8

Povestea de iubire dintre Bogdana și Liviu a început cu stângul. După ce au început blind date-urile, Liviu s-a arătat interesat să o cunoască pe Daria.

A curtat-o intens și după câteva întâlniri în live-ul emisiunii, în care s-au ținut de mână, a apărut și primul sărut. Se întâmpla la prima petrecere, doar că lucrurile luau o turnură neașteptată.

După ce o săruta pe Daria, Liviu mergea și făcea același lucru cu Bogdana. Măcinat de remușcări, pentru acesta a urmat câteva ore dificile în care a luat o decizie: vrea să aibă o relație cu Bogdana.

Fata a fost de acord și astfel a început povestea lor de dragoste mult încercată. Mult încercată pentru că la scurt timp, Bogdana era eliminată din casa Mireasa. După ce a stat departe de iubita sa, care a mers și a locuit la familia lui, Liviu a văzut doar două variante: 1. și-a dorit să părăsească competiția și 2. să revină Bogdana.

Citește și: Bogdana de la Mireasa, mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce a transmis

A făcut cerere pentru revenirea iubitei sale și publicul a decis să fie din nou unul lângă altul. Curând apărea un nou hop, Liviu era în cursa de eliminare. Din nou, publicul a făcut posibilă continuarea parcursului lor la Mireasa.

Însă acesta nu avea să fie liniștit nici în continuare. Comportamentul deplasat al lui Liviu a adus sancțiuni, el făcând și câteva ședințe de terapie cu domnul psiholog Eduard Puiu.

Ieșirile dure la adresa mamei lui Liviu, atât din partea lui, cât și din partea Bogdanei au adus tensiuni în familia Teodorescu. Bunica a criticat atitudinea și comportamentul lor la adresa doamnei Lucica.

Ciocniri între cei trei au tot existat în timpul lunilor petrecute la Mireasa, însă doamna Lucica nu s-a opus căsătoriei, deși i-a avertizat că ar mai avea nevoie de timp pentru a se cunoaște pentru că ambii sunt vulcanici.

Cu toate acestea, a fost prima care i-a felicitat după logodnă și singura care le-a fost alături la proba costumului de mire, respectiv rochiei de mireasă.

Liviu și Bogdana s-au căsătorit civil în Finala sezonului 8 Mireasa, din decembrie 2023.

Ce a apărut pe contul lui Liviu după zvonurile că s-ar fi despărțit de Bogdana. Ce a postat în timp ce fata pare să sufe... Mireasa sezonul 9, 5 iunie 2024. Băieții dezbat programul doamnei Mariana de dormit împreună cu fetele: „Este tot ce mi-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță Miercuri, 26.06.2024, 09:29
Citește și
x