Antena Căutare

Mireasa sezon 8. Daria susține că a fost sunată de Liviu după ieșirea din competiție: ”Nu mai știe cum să dea de mine”

Daria, doamna Lucica, Liviu și Bogdana continuă să se dueleze în declarații dure în social media. Ce au de împărțit aceștia.

colaj de imagini cu daria, bogdana si liviu de la mireasa sezonul 8 Galerie
Daria, doamna Lucica, Liviu și Bogdana continuă să se dueleze în declarații dure în social media. Ce au de împărțit aceștia. | Antena 1

După ce a postat pe Instagram mesajul primit de la doamna Lucica, Daria a dezvăluit că Liviu a sunat-o, iar prieteni de ai lui i-au scris atât ei și prietenelor.

Daria susține că a fost sunată de Liviu după ieșirea din competiție: ”Nu mai știe cum să dea de mine”

Într-un live pe Tiktok, Daria susține că Liviu a contactat-o, la fel și prieteni de ai lui.

”O să mă rog pentru toți 4, să-i ajute Dumnezeu. Îmi pare rău să-i văd așa de nesănătoși. (...) Eu ce să fac, ei acum vorbesc de mine că nu mai știe cum să dea Liviu de mine. Dacă vă zic că m-a sunat pe Instagram, dar ce să facă, interlopul nu știe că dacă nu-l am la follow, intră mesajele la request. Poți să mă suni, dragă, că nu am timp de tine. Mi-a scris și mă-sa, m-a sunat și el, imediat îmi scrie Bogdana, mi-au scris și prietenii lui Liviu. Și mie și prietenelor mele. Ce să fac, familia Teodorescu mă idolatrizează. Prietenii lui, și ăia fierți după mine.”, a zis Daria.

Citește și: Ce se întâmplă între Perneș și Sabrina, după ce nu s-au mai afișat împreună. Băiatul a dat de înțeles că soția e însărcinată

Întrebată de ce e căutată de Liviu și apropiații lui, Daria a explicat: ”Păi eu știu, îi e dor de mine. Ce să-i mai ceri Bogdanei, s-a băgat să-i ia apărarea Lucicăi că am râs eu de ea că ne face condică că mâncăm și bem mai mult și ea, cu o zi înainte, o bârfea pe soacra sa cu fiul. Pe bune, ce vorbim de nivele?! Păi după ce o faci pe soacra ta analfabetă și incultă ca fiul său, te iei în gură cu mine că de ce o fac incultă. Pe bune?!”

În continuare, Daria și-a încurajat susținătorii să nu mai intre pe live-urile lui Liviu și Bogdanei: ”Nu le mai faceți audiență. S-au găsit paguba, necazul, sărăcia și pomana să vorbească. Vor și ei donații. (...) Cică, ”te blochează Pinochio”. Ioi, că mor, Pinochio. Liviu vrea să facă și el urmăritori pe Tiktok. Vede că eu am mulți și vrea să intre cu mine. Cred că de aia m-a sunat, pentru o colaborare de Tiktok, un live.”

Ce se întâmplă între Perneș și Sabrina, după ce nu s-au mai afișat împreună. Băiatul a dat de înțeles că soția e însărci... Mireasa sezonul 8. Cum se simte Madi după internarea la spital. Bia susține că a vorbit cu soția lui Sergiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x