Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. În ce relație sunt Bia și doamna Anina, la 7 luni de la căsătoria fetei cu Robert. Imaginea publicată de fată

Bia și Robert au publicat recent o fotografie de familie, în care cei doi soți apar alături de părinții tânărului. Chiar dacă în casa Mireasa nu s-au înțeles, acum doamna Anina și Bia arată prin intermediul imaginilor publicate pe rețelele sociale că sunt în relații bune.

Galerie
Bia a publicat o fotografie în care apare și doamna Anina | Antena 1

Bia și Robert au fost la restaurant în Oradea alături de părinții tânărului și au petrecut timp de calitate în familie. Chiar dacă soacra și nora nu s-au înțeles în emisiune, cele două au îngropat securea războiului și petrec timp împreună.

Imaginea de familie a fost publicată de Bia pe rețelele sociale: „Family time”, a scris soția lui Robert în dreptul imaginii de familie.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Vlad și Cătălina au anunțat sexul copilului. Cei doi viitori părinți nu și-au putut stăpâni lacrimile de emoții

Cum s-au pozat Bia, Robert și părinții tânărului. Cât de frumoși sunt foștii concurenți Mireasa

Articolul continuă după reclamă

În imagine toți cei 4 memebri ai familiei apar zâmbind.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Bia, apariție îndrăzneață în costum de baie. Cât a slăbit și cât de bine arată soția lui Robert

În competiție, doamna Anina s-a opus de la început relației dintre fiul său, Robert, și Bia. În ciuda împotrivirii mamei sale, Robert a rămas ferm pe poziții și și-a apărat iubita în fața părintelui, deși situația a fost dureroasă. Chiar dacă doamna Anina s-a arătat rănită, i-a plăcut faptul că fiul său s-a maturizat și dezvoltat mult în urma experienței din show-ul matrimonial.

Bia şi Robert au fost al patrulea cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Robert a oscilat între două fete care i-au atras atenția la începutul sezonului 8 Mireasa. În cele din urmă, băiatul și-a dat seama că Bia este femeia potrivită pentru el. Relația dintre Bia și Robert nu a fost tot timpul susținută de mama tânărului. Doamna Anina, care și-a însoțit fiul în competiție, nu a fost mulțumită de interacțiunile pe care le avea cu viitoarea noră, iar conflictele nu au întârziat să apară. Nora și soacra au avut mai multe certuri și împăcări, dar Robert nu a adus niciodată în discuție posibilitatea despărțirii. Robert și Bia s-au logodit la Milano. Băiatul a ascuns inelul în înghețată și a lăsat-o fără cuvinte pe iubita lui. Cei doi au decis să-și depună actele pentru căsătorie, dar cu un contract prenupțial, așa cum și-a dorit mama tânărului.

Cei doi s-au căsătorit în Finala Mireasa și și-au rostit jurăminte superbe:

Bia: Vreau să-mi așez inima în palmele tale. Vreau să-ți promit că nu-mi voi încălca eu promisiunile, te voi iubi atent, cald și necondiționat. te voi încuraja, sprijini și te voi admira în toate visele tale. Iubirea se definește prin curaj, despre asta vreau să fie ziua mea. Ești un bărbat determinat, ești bărbatul care m-a învățat să mă las protejată și iubită. Acasă va adăposti cea mai atentă soție, cel mai iubit soț și cei mai încăpățânați copii.

Robert: Iubita mea, Bia, acest moment va marca începutul unui nou capitol în viețile noastre, dorința mea e să-ți demonstrez în fiecare zi că te doresc lângă mine. Mă citești ca pe o carte deschisă. Ai stat lângă mine, arătându-mi compasiune și iubire, acel tip de iubire de care am nevoie în viața mea. Vreau să-ți demonstrez ție, dar și mie, că pot fi un bun partener de viață. Te iubesc la inifinit.

Mireasa sezon 9, 11 iulie 2024. Fetele au defilat în rochii de mireasă în fața mamelor. Imagini emoționante de la revede... Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Simona Gherghe, apariție ravisantă. Cum arată ținuta prezentatoarei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x