Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 10 iulie 2024. Doamna Daniela și Doamna Mariana și-au exprimat susținerea. De ce nu au fost urmate de fiii lor

Motivul pentru care doamna Mariana și Doamna Daniela au decis să îi susțină pe Delia și Liviu în finala sezonului 9 Mireasa

Galerie
Motivul pentru care doamna Mariana și Doamna Daniela au decis să îi susțină pe Delia și Liviu în finala sezonului 9 Mireasa | Antena 1

Delia și Liviu au avut cel mai mare „alai” de susținători pentru Marea Finală. Viitorii miri au spus de ce ar trebui să fie votați pentru a câștigat sezonul 9 și au venit la AntenaPLAY susținuți și de Laura, doamna Mariana și doamna Daniela. Spre deosebire de alte sezone, băieții acestora nu le-au însoțit și au bifat o premieră.

Motivul pentru care doamna Mariana și Doamna Daniela au decis să îi susțină pe Delia și Liviu în finala sezonului 9 Mireasa

Delia și Liviu sunt susținuți de Laura și de doamna Mariana. De asemenea cuplul o mai are alături doamna Daniela. Tinerii au dezvăluit că luptă pentru o casă ca mai apoi să își întemeieze o familie.

„Pentru mine e o mare onoare că îi văd fericiți și de aceea, mi-aș dori să devenim o familie cât mai unită și puternică”, a spus doamna Viorica.

„Acesta este motivul pentriu care vă susțin pe voi ca familie. Încă de la început, m-ați inspirat cu povestea voastră de viață. Cred în voi. Vă susțin cu sufletul împăcat. Sper ca voi să fiți fericiții câștigători”, a explicat doamna Daniela.

„Sunt un cuplu minunat și iubitor. Mi-a fost foarte greu. D-aia sunt singură. Am vorbit cu Albert și așa am hotărât. Ne-au fost alături, nu ne-au votat nicioadă”, a spus doamna Mariana.

„Am foarte multe emoții, parcă eu aș intra în marea finală. Am fost mereu alături de Delia pentru că și ea mi-a fost alături”, și-a motivat Laura decizia.

În emisia live, Simona Gherghe a ținut să bifeze această „premieră”. Aceea ca mamele să fi votat diferit de fiii lor în competiție. În general, familiile vorbesc și își anunță împreună alegerile.

„Am avut o discuție cu Cristian și cred că era de așteptat ca eu să fiu cu Delia și cu Liviu. Chiar s-a văzut în anumite momente. Cristian a fost gelos pe Delia”, a spus doamna Daniela.

„Mama face ce vrea în această emisiune. A fost o alegere foarte bună, La inima mea au ajuns doi băieți. Liviu și Vlad. Amândoi îmi sunt aici”, a completat Cristian.

„Mi-a fost foarte greu că era între Cristina și Alexandru, Delia și Liviu. Ținând cont că ne-au vrut în marea finală”, a adăugat și doamna Mariana.

„Toți ne sunt niște prieteni. Cu Delia m-am înțeles foarte bine de la început. Și am încercat să le oferim susținere”, a explicat Albert.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Finala Mireasa sezonul 9 este pe 12 iulie 2024. Patru cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT. Alexandru și Cristina, Ștefan și Maria, Vlad și Iuliana, Liviu și Delia sunt cuplurile care și-au depus actele pentru căsătorie.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al nouălea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 9.

Pentru a intra în posesia premiului, concurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Mireasa sezon 9, 10 iulie 2024. Ce a spus Maria despre faptul că ea și Ștefan nu au susținători pentru Finală... Mireasa sezon 9, 10 iulie 2024. Unde vor merge Valentin și Elena după finală. Decizia neobișnuită pe care au luat-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x