Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 11 iulie 2024. Băieții au probat costumele de mire în compania celor dragi. Cum au reacționat

În emisia live din 11 iulie 2024, băieții au defilat în costumele de mire pe care le-au ales pentru Marea Finală în fața celor dragi.

Galerie
În emisia live din 11 iulie 2024, băieții au defilat în costumele de mire pe care le-au ales pentru Marea Finală în fața celor dragi. | Antena 1

Mama lui Vlad, tatăl lui Alex și tatăl lui Ștefan, alături de mame i-au întâmpinat în platou, copleșiți de emoții, pe băieți. Concurenții și cei dragi au cedat sub presiunea momentului și lacrimile nu au întârziat să apară, în ultima ediție înainte de Finala Mireasa sezon 9.

Băieții au probat costumele de mire în compania celor dragi

Îmbrăcați la patru ace, finaliștii au intrat pe rând în platou pentru proba costumelor de mire, în emisia live din 11 iulie 2024.

Alexandru a fost primul care a intrat în platou, vizibil emoționat. Tatăl lui nu și-a putut stăpâni lacrimile și l-a îmbrățișat strâns pe băiat.

„Parcă ieri îl văd pe licuriciul nostru care mâine face cel mai mare pas din viața lui”, a spus tatăl lui Alexandru. „Până la momentul în care a cunoscut-o pe Cristina nu am văzut licărul din ochii lui. Atunci mi-am dat seama că l-am piedut”.

Ștefan a fost întâmpinat de mama lui care a rămas fără cuvinte și de tatăl său.

„Fericirea mare e că și la treilea a mers pe pasul pe care mi l-am dorit, să fie la casa lui”, a spus tatăl lui Ștefan. „Oglinda mea. Mă văd ca pe mine la 20 de ani”.

Doamna Viorica a fost cea care l-a primit pe Liviu, foarte emoționată. Din păcate, tatălui nu i-a putut fi alături, dar a intrat în direct prin telefon.

„Suntem pregătiți de venit către București. Vine nașul lui Liviu. Nu am timp să stau pe televizor, sunt cu probleme de gospodărie”, a spus el după ce nu l-a văzut pe Liviu în costumul de mire.

„Am niște emoții fantastice, nu l-am văzut de trei luni. Nu l-am văzut în fiecare zi, pentru că ieri am fost în spital, ieri am ieșit”, a spus mama lui Vald.

„Mi-a fost foarte dor de tine”, a spus femeia copleșită de emoții.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Finala Mireasa sezonul 9 este pe 12 iulie 2024. Patru cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT. Alexandru și Cristina, Ștefan și Maria, Vlad și Iuliana, Liviu și Delia sunt cuplurile care și-au depus actele pentru căsătorie.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al nouălea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 9.

Pentru a intra în posesia premiului, concurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Cel de-al nouălea sezon Mireasa – Ritmul inimii îşi desemnează câştigătorii mâine, de la 14:00, în direct, la Antena 1... Mireasa sezon 9, 11 iulie 2024. Fetele au defilat în rochii de mireasă în fața mamelor. Imagini emoționante de la revede...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x