Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 11 iulie 2024. Fetele au defilat în rochii de mireasă în fața mamelor. Imagini emoționante de la revedere

În ediția din 11 iulie 2024, cu doar o zi înainte de finala sezonului 9 Mireasa, fetele au probat rochiile de mireasă în prezența mamelor și a prietenelor.

Galerie
În ediția din 11 iulie 2024, cu doar o zi înainte de finala sezonului 9 Mireasa, fetele au probat rochiile de mireasă în prezența mamelor | Antena 1

O emisiune intensă în ultima ediție a show-ului matrimonial Mireasa sezon 6. Cu doar o zi înainte de Marea Finală din 12 iulie 2024, fetele au făcut proba rochiilor de mireasă în fața mamelor și a prietenelor.

Emoțiile au atins cote maxime când fetele și-au revăzut mamele după mai multe luni în prag de un moment atât de special. Iată cum au arătat viitoarele mirese în ținutele complete

Imagini emoționante cu fetele care au defilat în rochie de mireasă în fața mamelor

Mama Cristinei, mama și tatăl Mariei, mama Iulianei și părinții Deliei au venit în emisia live de la Mireasa, din 11 iulie 2024.

„Prințesa mea! S-a maturizat foarte mult. Parcă nu mai e Cristina pe care o știam eu. Așa e când iubești și ești iubită.” a spus mama Cristinei imediat ce a văzut-o în rochie de mireasă.

Părinții Mariei au întâmpinat-o împreună.

„Esti superbă! E mai frumoasă decât ne imaginam”, au spus amândoi, cu ochii în lacrimi.

„Doamne ferește, doamnă! Vă tremură obrajii.Să nu leșinați!”, i-a spus Simona Gherghe mamei Mariei.

De asemenea, părinții Deliei au fost prezenti în platoul Mireasa.

„Vă iubesc!”, le-a spus fata pângând în hohote.

„Este cea mai fericită zi din viața noastră”, au spus aceștia după ce au reușit să își găsească cuvintele. Părinții fetei au ținut să o anunțe și că fratele ei a venit în țară deja.

Mama Iulianei a venit în platoul Mireasa cu o zi înainte de finală pentru a-i fi alături tinerei la proba rochiei de mireasă.

„E cea mai frumoasă. Toate sunt frumoase, dar pe a mea o văd cea mai frumoasă. A trecut greu. Mi-a lipsit mult acasă. Când mi-a spus că vrea să locuiască în București, am mai plâns o dată”, a spus aceasta.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Finala Mireasa sezonul 9 este pe 12 iulie 2024. Patru cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT. Alexandru și Cristina, Ștefan și Maria, Vlad și Iuliana, Liviu și Delia sunt cuplurile care și-au depus actele pentru căsătorie.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al nouălea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 9.

Pentru a intra în posesia premiului, concurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Mireasa sezon 9, 11 iulie 2024. Băieții au probat costumele de mire în compania celor dragi. Cum au reacționat... Mireasa, sezon 8. În ce relație sunt Bia și doamna Anina, la 7 luni de la căsătoria fetei cu Robert. Imaginea publicată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x