Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 11 iulie 2024. Valentin a scos-o pe bunica Floarea din platou de la Capricii. Ce s-a întâmplat în pauză

Valentin a scos-o pe bunica Floarea din platoul Mireasa. Capriciile Iubirii pentru a o calma. Ce a ținut să îi explice.

Galerie
Valentin a scos-o pe bunica Floarea din platoul Mireasa. Capriciile Iubirii pentru a o calma. Ce a ținut să îi explice. | Antena 1

Conflictul izbucnit între doamna Floarea, Iuliana și Vlad a continuat și la Mireasa. Capriciile Iubirii. Oricât a încercat Valentin să o calmeze pe bunica sa, băiatul nu a reușit și imediat cum s-a intrat în pauza de publicitate, s-a ridicat de pe canapea și a scos-o pe aceasta afară din platou.

Ce au discutat Valentin și doamna Floarea în pauza publicitară de la Mireasa. Capriciile Iubirii

Imaginile surprinse aseară de camerele de filmat au fost difuzate la Mireasa în ultima ediție înainte de finală, pe 11 iulie 2024. Înainte de a le difuza, Simona Gherghe i-a rugat pe concurenți să fie ultima discuție pe această temă.

Pe terasă, Valentin i-a explicat doamnei Floarea că trebuie să înceteze discuția.

„Te poți opri? Nu te poate opri nimeni. Te-am rugat de două zile!”, a spus băiatul.
„De ce minte? Asta mă deranjează?!”, a spus doamna Floarea.
„Te poate opri cineva?”, a mai spus el.
„Moartea!”, a răsouns supărată bunica.

„Eu înnebunesc. Simt că mai am o zi și nu mai pot. Din momentul acesta nu mai ai treabă nici cu Cristian, nici cu Iuliana, nici cu Vlad. Cristian ștătea acolo și rădea că știe că tu scoți unele cuvinte greșite. Și vlad care a vomat pe el și a făcut și pe el și știe toată România, nu a mai zis nimic”, i-a mai explicat tânărul

„Am o întrebare de unde suntem în aceeași situație? Pot să recunosc că mi-a fost rău”, a replicat Vlad în emisia live.

Ulterior, cei doi s-au ridicat în picioare și au dat mâna în semn de pace.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Finala Mireasa sezonul 9 este pe 12 iulie 2024. Patru cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT. Alexandru și Cristina, Ștefan și Maria, Vlad și Iuliana, Liviu și Delia sunt cuplurile care și-au depus actele pentru căsătorie.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al nouălea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 9.

Mireasa, sezon 7. Vlad și Cătălina au anunțat sexul copilului. Cei doi viitori părinți nu și-au putut stăpâni lacrimile ... Cel de-al nouălea sezon Mireasa – Ritmul inimii îşi desemnează câştigătorii mâine, de la 14:00, în direct, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x