Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 19 aprilie 2024. Cine este Ionela. Noua concurentă a creat rumoare în platou: „Sunt focoasă și jucăușă”

Ionela este noua concurentă din sezonul 9 Mireasa. Prezentarea tinerei în vârstă de 26 de ani a adus rumoare printre concurenți.

Colaj cu Ionela Galerie
Ionela este noua concurentă a sezonului 9 Mireas | Antena 1

Ionela Dulgher are 26 de ani, este zodia Taur și se decrie ca fiind „o tăuroaică focoasă și jucăușă!”. Are 1,78 m și 60 kg. Este din Chișinău și se mândrește că e moldoveancă.

„Sunt înaltă, sunt o fată frumoasă. Când mă uit în oglindă îmi place ceea ce văd. Port ochelari și cred că mă avantajează. Sunt mai sexy cu ochelari. Bărbații sunt atrași de fetele cu ochelari pentru că sunt sexy. Sunt jurnalistă. Mi-am făcut studiile în Jurnalism și Științele Cominicării. În copilărie am făcut Școala de Muzică. Am studiat pianul și vioara”, a povestit Ionela în filmulețul de prezentare.

Cine este Ionela, noua concurentă din casa Mireasa

A profesat ca reporter și a apărut în clipuri muzicale.

„Am avut două relații serioase. Prima mea relație a fost cu un fotbalist în liceu. A plecat în Londra. Mai comunicăm pe Instagram, am rămas prieteni. L-am iubit foarte mult. A doua mea relație a fost focoasă, dar ne-am despărțit pentru că era foarte gelos”, a spus Ionela.

Ionela și-a descris partenerul ideal ca fiind înalt, brunet, cu ochii negri, optimist și încrezător în el.

„Îmi doresc un bărbat carismatic, frumos, puternic. Îmi plac bărbații care au grijă de ei. Contează foarte mult partea financiară pentru că frumosul costă. Dacă în acest moment nu are banii, nu e problemă! Facem banii împruenă! Sunt pregătită să am o familie frumoasă cu mulți copii”, a mai spus Ionela.

Citește și: Mireasa sezon 9, 19 aprilie 2024. Eliminare directă! Un concurent părăsește competiția

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 19 aprilie 2024. Cine este Natalia. Noua concurentă a intrat în competiție cu gânduri de măritiș... Mireasa sezon 9, 19 aprilie 2024. Cine este Vlad, noul concurent. Cu ce se ocupă și cu ce gânduri a intrat în competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x