Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Valentin și Antonia s-au despărțit: „M-am săturat de mascarada asta!”

După ce s-au sărutat cu foc la petrecerea de sâmbătă, Antonia și Valentin au avut o discuție care i-a dus la despărțire.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Valentin și Antonia s-au despărțit: „M-am săturat de mascarada asta!” Galerie
Valentin și Antonia s-au despărțit: „M-am săturat de mascarada asta!” | Antena 1

În pauzele publicitare Antonia și Valentin s-au sărutat, însî când a fost difuzat materialul în care Antonia le mărturisea fetelor că s-a simțit forțată de tânăr să intre într-o relație cu el, nepotul doamnei Floarea a spus că relația lor se încheie.

„E pur și simplu că sunt disperată să mă primească cineva! A fost o persoană care mi-a oferit ce-mi doream! Sunt doar traumele mele și disperarea de a fiubită de cineva! Nu și se pare că el m-a forțat să intru într-o relație. Voi v-ați gândit că Valentin m-a împins să formez un cuplu pentru a-și face un cuplu să nu iasă din competiție! După ce am intrat în relație cu el m-a întrebat de ce vorbesc despre Albert! Nu sunt pregătită emoțional! Mie îmi place de Valentin, ne potrivim, dar ce pot să fac dacă nu simt 100%? Eu am niște trauma în spate! Am niște relații abuzive în care am fost! I-am zis că am nevoie de o pauză! Nu pot! Nu sunt pregătită! Așa până când? Puteam să o mai duc așa o săptămână”, a spus Antonia la petrecere.

„Eu cred că am fost sinceră. El în continuare văd că are răbdare cu mine. Și sunt prea multe etichete: cuplu, necuplu”, a spus Antonia în live.

Antonia și Valentin s-au despărțit

Simona Gherghe a vrut să știe care este statusul relației lor:

„Sunteți într-un cuplu, v-ați despărțit? De ce nu i-ai spus și lui toată trăirea ta interioară și ce le-ai spus fetelor”, a întrebat Simona Gherghe.

„Aștept să plec vineri și asta este! M-am săturat de mascarada asta! Atât am de zis! Și din partea ei ș ice s-a întâmplat și cu Cristian! Da. Relația o încheiem acum”, a spus Valentin.

„Eu țin cu adevărul! Mă simt presată să iau o decizie! Dacă el asta simte… Eu când sunt cu el simt lucruri. Din păcate mai simt și pentru altcineva. Valentin știa...”, a spus Antonia.

„Nu îmi mai doresc să vorbim”, a spus Valentin.

Ulterior a izbucnit o ceartă în platou, pentru că domna Daniela a acuzat-o pe Antonia că l-ar fi influențat pe Valentin să intre în conflict cu Cristian.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Delia și Dediș s-au sărutat la petrecere, dar nu s-au declarat un cuplu. Care a fost... Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Încălcare de regulament! Doi tineri s-au sărutat în baie, unde nu sunt camere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x