Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 19 martie 2024. Eliza a răbufnit în fața lui Dediș. Ce i-a spus în pauza publicitară

Eliza și Dediș au avut un schimb de replici în pauza publicitară de la Mireasa. Observând că este privită de băiat, Eliza a răbufnit.

Colaj cu Eliz ași Dediș Galerie
Eliza a răbufnit la adresa lui Dediș | Antena 1

Eliza și Dediș „s-au tachinat” în una dintre pauzele publicitare de la Mireasa. Cei doui au avut un schimb de replici

Dediș: În condițiile în care tot ce am făcut a fost cu toată sinceritatea cu tine, tu tot timpul îmi găsești…

Ce i-a spus Eliza lui Dediș în pauza publicitară de le Mreasa

Eliza: Nu-ți găsesc nimic! Poți să taci că nu-I cazul! Să sperăm că a treia oară e cu noroc! Nu mai intră nicio fată pentru Dediș! Ești sperietoarea fetelor! Ai fost când la una când la alta! Nu te mai da victimă! Delia a vrut să vadă ce simți că tu ai spus că simți ceva pentru Delia și când ți-am zis că eu vreau să mă îndrept spre tine, ai dat înapoi!

Dediș: Fiecare reacționează diferit

Eliza: Hai, mă! Dă-o încolo!

Dediș: Tu ce mai cauți aici? Din moment ce nu lași nicun băiat să se apropie de tine ce mai faci aici?

Eliza: Nu e niciun băiat care să-mi placă mie! Dar tu ce mai cauți aici?

Dediș: Caut o relație!

Citește și: Mireasa sezon 9, 18 martie 2024. Maria și Ștefan s-au sărutat la petrecere. Cum au răspuns, întrebați dacă formează un cuplu

Întrebată în live dacă îl place pe Dediș, Eliza a spus „Nu”.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 19 martie 2024. Mama Mariei crede că fata s-a grăbit în interacțiunea cu Ștefan: „Nu prea am încredere ... Mireasa sezon 9, 19 martie 2024. Maria a vrut să afle adevărul despre fosta relație a lui Ștefan cu Adriana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x