Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Motivul pentru care Antonia nu a vrut să intre în live. Ce se întâmplă între ea și Cristian

Antonia are îndoieli în privința lui Cristian. Consideră că băiatul nu e pregătit pentru familie și că relația lor e pasageră.

Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Motivul pentru care Antonia nu a vrut să intre în live. Ce se întâmplă între ea și Cristian Galerie
Antonia are îndoieli în privința lui Cristian. Consideră că băiatul nu e pregătit pentru familie și că relația lor e pasageră. | Antena 1

Antonia nu trece prin cea mai bună perioadă. Se gândește că relația cu Cristian nu va dura mult.

Motivul pentru care Antonia nu a vrut să intre în emisia live de astăzi

Sâmbătă, Antonia a fost la un pas să facă o criză de nervi pentru că nu îi plăcea cum arată. Îmbrăcată într-o rochie galbenă, aceasta era nemulțumită de look-ul ei total.

Ulterior, a părut că nu mai acordă atenție acestui lucru, când era alături de Cristian. Se pare, totuși, că starea ei nu s-a schimbat cu mult.

De vineri, a mărturisit Antonia, nu se simte bine. Nu e prima dată când fata spune că nu îi place ce vede în oglindă

În trecut a spus că îi este greu să urmărească imaginile în care apare și chiar s-a certat cu Valentin pentru că acesta nu a vrut să renunțe la o fotografie despre care ea spunea că nu o avantajează.

Antonia nu crede în relația cu Cristian

Antonia i-a zis lui Cristian că relația lor este temporară și că peste 10 ani se vede în altă țară, alături de un bărbat de culoare, cu care să aibă familia mult dorită.

Ea a mărturisit că nu-l vede pregătit pe Cristian pentru căsătorie și consideră că el nu va avea o familie, spre deosebire de ea.

”Aia e una dintre variantele mele, stările mele toxice.”, a explicat fata în emisia live din 22 aprilie 2024.

Cristian a punctat că este dezamăgit de cele auzite și nu consideră că își doresc lucrurile diferite.

”Mi-o doresc pe Antonia în viața mea. Mai departe, cum se așează, vom vedea”, a mai afirmat băiatul.

Și concurenta a mai adăugat că își dorește relația cu Cristian. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Eliza, fosta concurentă a sezonului 9 Mireasa, răsfățată cu flori. Imaginea care a atras atenția fanilor emisiunii... Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Albert și Ionela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x