Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 24 ianuarie 2024. Ce băiat a fost invitat la cina fetelor și cine au fost desemnați șefii casei

În emisia live de Mireasa de pe 24 ianuarie 2024, telespectatorii au privit prima invitație la cină, dar și ce băiat, ce mamă și ce fată au fost desemnații șefii casei până în gala de vineri, 26 ianuarie 2024.

Concurenți Mireasa Galerie
Ce băiat a fost invitat la cina fetelor și cine au fost desemnați șefii casei | Antena 1

Concurenții au fost puși în situația de a alege șefi ai caselor, responsabili cu orgaizarea, până când publicul va desemna Mireasa, Mirele și Mama Săptămânii.

Doamna Maria și Andreea au fost desemnate șefele în casa fetelor și Liviu a fost desemnat șeful casei la băieți. Vineri, în timpul galei, concurenții vor afla pe cine apreciază publicul și cine vor fi Mama, Fata și Băiatul Săptămânii.

După ce a fost desemnat șeful casei, Liviu a primit invitație la cină din partea fetelor. Pentru invitația la cină, fetele au avut de ales între Andrei, Albert și Liviu. Fetele l-au invitat pe Liviu, pentru că și-au dorit să o cunoască mai bine pe Andrada.

Liviu a făcut un top 3 al fetelor din casa Mireasa

„Cred că m-au ales pe mine pentru că am avut prima compatibilitate reală cu Andrada”, a spus Liviu.

Fetele i-au cerut lui Liviu să facă un top 3 tinere concurente care îi plac.

„Merg pe mâna mamei la început. În top e Andrada. Să nu supăr pe nimeni, o pun pe Delia pe locul 2. O punem pe Valentina, că e bună de gură, pe locul 3”, a spus Liviu

„M-am simțit puțin dominat la început, dar mi-a m revenit. După Andrada am continuat topul la nimereală”, a spus Liviu în emisia live de Mireasa.

Fanii Mireasa pot vota în platforma mireasa.a1.ro, în Aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Ce se întâmplă în prezent în cuplul Daria și Adrian. Ce au publicat pe rețelele sociale foștii concurenți de la Mireasa... Mireasa sezon 9, 24 ianuarie 2024. Cine este Șervan. Cu ce se ocupă concurentul și care este povestea lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x