Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 24 ianuarie 2024. Cine este Șervan. Cu ce se ocupă concurentul și care este povestea lui

Publicul Mireasa l-a cunoscut pe concurentul Șervan. Fetele au văzut filmulețul de prezentare al tânrăului în emisia live de pe 24 ianuarie 2024.

Colaj cu Șervan Galerie
Șervan este concurent în sezonul 9 Mireasa | Antena 1

Servan are 25 de ani, are 1,78 m, s-a născut în Iași și e de origine kurdă. Provine dintr-o familie cu 7 copii. Tatăl său a murit în urmă cu câțiva ani. Este de religie musulmană, dar nu e practicant. Nu mănâncă porc pentru că nu-i place, nu din motive religioase și nu consumă alcool. În preznet este antrenor de fitness. A avut două relații când era mai mic și nu avea experiențe necesare să întrețină relațiile cum trebuie, spune tânărul.

„Am 4 ani și jumătate d ecând sunt singur. Sunt mai selectiv. Nu am o tipologie de femeie. Singura preferință ar fi să aibă o talie medie. Mi-ar plăcea să aibă cariera ei personală”.

Cine este Servan din sezonul 9 Mireasa

Servan este o persoană foarte ordonată și a ales să vină la Mireasa pentru a ieși din zona de confort și pentru a-și găsi jumătatea. Nu știe dacă vrea să se căsătorească, dar va vedea pe parcurs.

Fetele au apreciat filmulețul de prezentare al lui Servan:

„Nu mai zicem nimic. Suntem emoționate”, a spus Iuliana.

„Vorbesc eu în numele fetelor și pot spune că ne place ce am văzut”, a spus Antonia.

Doamna Carmen „l-a adoptat” pe Servan.

Tânărul a avut un blind date cu Valentina.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 24 ianuarie 2024. Ce băiat a fost invitat la cina fetelor și cine au fost desemnați șefii casei... Mireasa sezon 9, 24 ianuarie 2024. Cine este Dediș (Ionuț), concurentul care a venit însoțit de mătușa Ioana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x